Followers

Saturday, June 19, 2010

Kerinduan

Di awal-awal berdating-KFC kat Times Square



Terasa seperti dah lame saya tidak bertemu En Azli. Dalam bulan Jun ni hanya 2 kali perjumpaan dibuat. First 2hb- saya ke Seremban selepas ofis hour sebab ingin meminjam kereta beliau untuk ke Terengganu. Second 7hb- beliau dtg ke KL sebab nak amik kreta beliau plus memasang lampu bilik air saya sebab starter dah terbakar. Bila jumpe selepas ofis hour alamatnya masa perjumpaan terlalu singkat. Erm masuk minggu ni hampir 2 minggu saya tidak berjmpa beliau. Rindu wei.

Untuk makluman jugak, minggu depan 26hb tak dapat jumpa jugak sebab nak balik Ipoh. Awal bulan 7 pon mungkin tak dpt jumpe jgk. Sebab ade family day cybernetics kat Port Dickson. Kalo bole menyelinap mungkin bole jumpe kejap. Minggu satu lagi kelas master dah start. Huhu kesiannya saya dan beliau. Masing-masing ade hal. Takpe.

Hp plak kene barred. Petang tadi je kol. Skg dah masuk pukul 10 lebih. Mana la beliau nie tak kol-kol saya pon. Adehhh...saya kerinduan~



0 Kata-Kata Inspirasi:

Saturday, June 19, 2010

Kerinduan


Di awal-awal berdating-KFC kat Times Square



Terasa seperti dah lame saya tidak bertemu En Azli. Dalam bulan Jun ni hanya 2 kali perjumpaan dibuat. First 2hb- saya ke Seremban selepas ofis hour sebab ingin meminjam kereta beliau untuk ke Terengganu. Second 7hb- beliau dtg ke KL sebab nak amik kreta beliau plus memasang lampu bilik air saya sebab starter dah terbakar. Bila jumpe selepas ofis hour alamatnya masa perjumpaan terlalu singkat. Erm masuk minggu ni hampir 2 minggu saya tidak berjmpa beliau. Rindu wei.

Untuk makluman jugak, minggu depan 26hb tak dapat jumpa jugak sebab nak balik Ipoh. Awal bulan 7 pon mungkin tak dpt jumpe jgk. Sebab ade family day cybernetics kat Port Dickson. Kalo bole menyelinap mungkin bole jumpe kejap. Minggu satu lagi kelas master dah start. Huhu kesiannya saya dan beliau. Masing-masing ade hal. Takpe.

Hp plak kene barred. Petang tadi je kol. Skg dah masuk pukul 10 lebih. Mana la beliau nie tak kol-kol saya pon. Adehhh...saya kerinduan~



0 comments on "Kerinduan"

Disable Right Click