Followers

Tuesday, June 01, 2010

Kebahagiaan dalam perpisahan Part 2

Sudah dengar lagu kebahagiaan dalam perpisahan?

Saya memang tak penah tau kewujudan Shahir dalam AF8, maklumlah kat umah mana ade Astro kan. Again orang miskin yang perlu jadi kedekut. First time dengar lagu ni dari mulut En Azli. Die dok asik nyanyi tang chorus. Tapi agak tak berapa btol la lagu yang di nyanyikan tu. Tapi saya ni kan gatal, apa yang die suke automatik saya akn suke. Huhu.

Masa tu dalam kete. Dalam tengah2 die nyanyi tibe2 lagu tu kuar kat radio Era. Erm saya terus dengar lagu tu sebtolnya. Hehe. Terus jatuh cinta.

Kesimpulannya saya suke lagu nie.

0 Kata-Kata Inspirasi:

Tuesday, June 01, 2010

Kebahagiaan dalam perpisahan Part 2


Sudah dengar lagu kebahagiaan dalam perpisahan?

Saya memang tak penah tau kewujudan Shahir dalam AF8, maklumlah kat umah mana ade Astro kan. Again orang miskin yang perlu jadi kedekut. First time dengar lagu ni dari mulut En Azli. Die dok asik nyanyi tang chorus. Tapi agak tak berapa btol la lagu yang di nyanyikan tu. Tapi saya ni kan gatal, apa yang die suke automatik saya akn suke. Huhu.

Masa tu dalam kete. Dalam tengah2 die nyanyi tibe2 lagu tu kuar kat radio Era. Erm saya terus dengar lagu tu sebtolnya. Hehe. Terus jatuh cinta.

Kesimpulannya saya suke lagu nie.

0 comments on "Kebahagiaan dalam perpisahan Part 2"

Disable Right Click