Followers

Thursday, June 24, 2010

Comfort Zone

Hampir sebulan terasa seperti makan gaji buta. Nape saya berkata begitu?? Yela datang opis pon bukan wat keje yang berfaedah pon. Datang cume bawak diri. Sampai time tet tet balik. Haishhh tak suke bile keadaan mcm nie. Rasenya Cybernetics la tempat keje paling cool. Kalo tak pecaya sila buat survey. Mesti rata-rata staf akan setuju dngan kenyataan saya. So tu sebab saya sangat sayang tuk tinggalkan Cybernetics. Sebab memang telah terbukti, kawan-kawan saya yang meninggalkan opis ni merasa hampir menyesal dengan keputusan mereka. Lihatla kes saya, setiap masa saya ade masa utk update my zone nie. Saya ada mase utk berym. Saya ade mase untuk berfacebook. Saya punya makan tengahari yang lama. Waktu breakfast saya pon agak lama. Sampai opis terus breakfast, bukan terus buat keje. Sebetulnya, bile masuk je opis bertimbun keje depan mata. Tapi berbeza dgn situasi saya disini.

En Azli pon jeles dgn saya. Die kat opis nak sembang ngn saya kat fon tak bole. Tapi kadang-kadang saya curi-curi 3G die. Nak tgk die watpe. Asik menghadap keje je. Waktu lunch pon cume sejam je. Penah saya lunch ngn die mase die keje. Bile sampai time die dah mengelabah. Cube push saya makan cepat, sebab takut nanti ade org bising.

Tapi sampai bile kite mahu berada dalam comfort zone. Btol atau btol??? Mesti btol la. Macam saya penah cakap aritu, saya masih mencari kepuasan dalam bekerjaya. Huh tapi apa pon setakat ni saya memerlukan comfort zone ni untuk saya meneruskan kehidupan seterusnya.

Okla. Natrah dah sampai. Saya menumpang belas ihsan (bukan En Ihsan) laptop dan propeknya.

Berjumpa di post seterusnya.

0 Kata-Kata Inspirasi:

Thursday, June 24, 2010

Comfort Zone


Hampir sebulan terasa seperti makan gaji buta. Nape saya berkata begitu?? Yela datang opis pon bukan wat keje yang berfaedah pon. Datang cume bawak diri. Sampai time tet tet balik. Haishhh tak suke bile keadaan mcm nie. Rasenya Cybernetics la tempat keje paling cool. Kalo tak pecaya sila buat survey. Mesti rata-rata staf akan setuju dngan kenyataan saya. So tu sebab saya sangat sayang tuk tinggalkan Cybernetics. Sebab memang telah terbukti, kawan-kawan saya yang meninggalkan opis ni merasa hampir menyesal dengan keputusan mereka. Lihatla kes saya, setiap masa saya ade masa utk update my zone nie. Saya ada mase utk berym. Saya ade mase untuk berfacebook. Saya punya makan tengahari yang lama. Waktu breakfast saya pon agak lama. Sampai opis terus breakfast, bukan terus buat keje. Sebetulnya, bile masuk je opis bertimbun keje depan mata. Tapi berbeza dgn situasi saya disini.

En Azli pon jeles dgn saya. Die kat opis nak sembang ngn saya kat fon tak bole. Tapi kadang-kadang saya curi-curi 3G die. Nak tgk die watpe. Asik menghadap keje je. Waktu lunch pon cume sejam je. Penah saya lunch ngn die mase die keje. Bile sampai time die dah mengelabah. Cube push saya makan cepat, sebab takut nanti ade org bising.

Tapi sampai bile kite mahu berada dalam comfort zone. Btol atau btol??? Mesti btol la. Macam saya penah cakap aritu, saya masih mencari kepuasan dalam bekerjaya. Huh tapi apa pon setakat ni saya memerlukan comfort zone ni untuk saya meneruskan kehidupan seterusnya.

Okla. Natrah dah sampai. Saya menumpang belas ihsan (bukan En Ihsan) laptop dan propeknya.

Berjumpa di post seterusnya.

0 comments on "Comfort Zone"

Disable Right Click