Followers

Thursday, June 10, 2010

Hallo everybody!

Hye everybody!

Sekrang ni saya sedang gile untuk menyiapkan pertandingan teka kata di berita harian. Setiap pagi ni la rutin harian saya. Datang opis buat personal tasks. Huhu. Erm makin lama soalan yang diberi makin mencabar. Untuk arini saya hampir tak daya untuk menjawap satu pon soalan. Berbanding dengan hari sebelum ni at least saya hampir menyiapkan 90 percent. Haishhh. Mesti ade yang tertanya-tanya teka kata tu binatang ape plak. Ala simple je, kata mudah teka silang kata. Cuba padan kan jawapan pada semua kotak mngikut clue yang diberi. Ayah saya sangat minat buat teka silang kata nie. So anak die ni pon terpengaruh sekali la. Kalo murah rezeki dapatla habuan setelah mengerah otak mencari jawapan yang btol.

Tapi arini sikit frust kerana soalan makin susah. Adoi tinggal esok jela last pastu hantar. Tamat untuk minggu 1. Ade 2 minggu lagi. Come on Fardilla, teruskan usaha anda!

Oh ya arini saya masih lagi berpose untuk menggantikan pose yang tertinggal. Yang bestnya dari semalam saya berada di rumah tumpangan Pandan Perdana. So saya bole masak apa yang saya teringin nak makan. Semalam masak simple je ayam goreng kentucky plus sayur goreng kailan. And KaK Ija buat sup ayam memandangkan takut tercekik makan nasi takda kuah. Huhu.

Oh ya Kak Ija dan Adnin pon tido di rumah Natrah. Sangat hepi berjumpa baby Adnin yang sangat comel. Kalo tak pecaya tengok la sendiri. Confirm awk pon akan terasa nak culik die bila mama die takda. Huhu sowi Kak Ija. Mane papa Adnin? Lupe nak bgtau papa die kene gi outstation kat Penang. Erm sibuk plak Cik Dilla nie. Huhu.

So arini nak masak ape plak. Dalam pikiran nie nak blaja ngn Kak Ija masak tomyam yang putih tu. Bagus-bagus blaja masak molek-molek na. Mesti En Azli senang hati nanti. Okla cukup la merepek, nak gi barang untuk masak nanti. Opssss...wei tak keje ke????

0 Kata-Kata Inspirasi:

Thursday, June 10, 2010

Hallo everybody!


Hye everybody!

Sekrang ni saya sedang gile untuk menyiapkan pertandingan teka kata di berita harian. Setiap pagi ni la rutin harian saya. Datang opis buat personal tasks. Huhu. Erm makin lama soalan yang diberi makin mencabar. Untuk arini saya hampir tak daya untuk menjawap satu pon soalan. Berbanding dengan hari sebelum ni at least saya hampir menyiapkan 90 percent. Haishhh. Mesti ade yang tertanya-tanya teka kata tu binatang ape plak. Ala simple je, kata mudah teka silang kata. Cuba padan kan jawapan pada semua kotak mngikut clue yang diberi. Ayah saya sangat minat buat teka silang kata nie. So anak die ni pon terpengaruh sekali la. Kalo murah rezeki dapatla habuan setelah mengerah otak mencari jawapan yang btol.

Tapi arini sikit frust kerana soalan makin susah. Adoi tinggal esok jela last pastu hantar. Tamat untuk minggu 1. Ade 2 minggu lagi. Come on Fardilla, teruskan usaha anda!

Oh ya arini saya masih lagi berpose untuk menggantikan pose yang tertinggal. Yang bestnya dari semalam saya berada di rumah tumpangan Pandan Perdana. So saya bole masak apa yang saya teringin nak makan. Semalam masak simple je ayam goreng kentucky plus sayur goreng kailan. And KaK Ija buat sup ayam memandangkan takut tercekik makan nasi takda kuah. Huhu.

Oh ya Kak Ija dan Adnin pon tido di rumah Natrah. Sangat hepi berjumpa baby Adnin yang sangat comel. Kalo tak pecaya tengok la sendiri. Confirm awk pon akan terasa nak culik die bila mama die takda. Huhu sowi Kak Ija. Mane papa Adnin? Lupe nak bgtau papa die kene gi outstation kat Penang. Erm sibuk plak Cik Dilla nie. Huhu.

So arini nak masak ape plak. Dalam pikiran nie nak blaja ngn Kak Ija masak tomyam yang putih tu. Bagus-bagus blaja masak molek-molek na. Mesti En Azli senang hati nanti. Okla cukup la merepek, nak gi barang untuk masak nanti. Opssss...wei tak keje ke????

0 comments on "Hallo everybody!"

Disable Right Click