Followers

Wednesday, November 28, 2012

Satu Pencapaian!



Rumah dah pasang streamyx,
Senang hati nak update blog, nak buat kerja, and nak google resepi.

Harini hari busy sedunia sampai tak sempat nak beramah mesra di alam maya.
Al maklum ada kelas pastry,
Harini buat basic dough --> Danish dough and Puff dough.

Alhamdullilah percubaan pertama yang menjadi tapi tak sempat nak snap gambar gara-gara hp bateri kong,
Biasalah BB kalau active BIS sokmo nak telan bateri lebih-lebih.

Kesimpulannya satu pencapaian dalam hidup dah dipenuhi bila berjaya buat Danish dough yang super complicated tu!



Sumber Google.
Product macam ni la yang saya and students hasilkan tadi.
Mengancam kan.
=)



P/s: Eh dh pukul 7. Nak masak nasi. Harini super tired suruh husband tapau sup power je. And tak sabar nak tengok sambungan Cinta Itu Milikku.....Wasalam.





0 Kata-Kata Inspirasi:

Wednesday, November 28, 2012

Satu Pencapaian!




Rumah dah pasang streamyx,
Senang hati nak update blog, nak buat kerja, and nak google resepi.

Harini hari busy sedunia sampai tak sempat nak beramah mesra di alam maya.
Al maklum ada kelas pastry,
Harini buat basic dough --> Danish dough and Puff dough.

Alhamdullilah percubaan pertama yang menjadi tapi tak sempat nak snap gambar gara-gara hp bateri kong,
Biasalah BB kalau active BIS sokmo nak telan bateri lebih-lebih.

Kesimpulannya satu pencapaian dalam hidup dah dipenuhi bila berjaya buat Danish dough yang super complicated tu!



Sumber Google.
Product macam ni la yang saya and students hasilkan tadi.
Mengancam kan.
=)



P/s: Eh dh pukul 7. Nak masak nasi. Harini super tired suruh husband tapau sup power je. And tak sabar nak tengok sambungan Cinta Itu Milikku.....Wasalam.





0 comments on "Satu Pencapaian!"

Disable Right Click