Followers

Thursday, November 08, 2012

Macam Biskut?



Yuhuu ajaib tetibe bila saya memunculkan diri di sini.

Previous post kata harini dah start cuti nak balik kampung kan.
Rupanya tak start cuti lagi, sengaja cancel-kan cuti untuk harini.
Balik kampungnya malam kang,
Ingatkan bila cuti bolehlah kemas rumah apa-apa yang patut sebelum meninggalkan rumah.

Alkisahnya semalam ada tournament bowling kat Seremban Parade,
Dalam taknak-taknak datang tu, saya memaksakan diri jugak untuk menghadirkan diri and siap join main sekaki walaupun tak pandai sangat nak main.
Ok la dapat sekali strike kan. 
Bangga di situ
=p

So semalam before balik saya inform Head yang saya akan bercuti Khamis sampai Sabtu.
Respon Head buat saya sentap makan dalam.
Dia cakap course leader tak boleh amik cuti time registration week.
Next time/semester saya tak boleh nak apply cuti.

So tu sebab saya datang jugak opis harini and cancelkan cuti.
Bermakna esok dengan Sabtu sahaja saya bercuti.

Yang saya pelik kat sini students perlu berjumpa dengan Couse Leader and Head of Academic untuk mendapatkan tandatangan pada borang pendaftaran subjek.
Alah tandatangan je pon, bukan kene bagi briefing ke apa.
Saya yang susun subjek students so saya tahulah students amik kos apa.
Kenapa perlu nak minta sign bagai??

Harini mood saya agak tak baik memikirkan perangai umat kat sini.
Rasa tak sabar-sabar nak menghabiskan sisa-sisa terakhir di sini.

Doakan saya kalian.


0 Kata-Kata Inspirasi:

Thursday, November 08, 2012

Macam Biskut?




Yuhuu ajaib tetibe bila saya memunculkan diri di sini.

Previous post kata harini dah start cuti nak balik kampung kan.
Rupanya tak start cuti lagi, sengaja cancel-kan cuti untuk harini.
Balik kampungnya malam kang,
Ingatkan bila cuti bolehlah kemas rumah apa-apa yang patut sebelum meninggalkan rumah.

Alkisahnya semalam ada tournament bowling kat Seremban Parade,
Dalam taknak-taknak datang tu, saya memaksakan diri jugak untuk menghadirkan diri and siap join main sekaki walaupun tak pandai sangat nak main.
Ok la dapat sekali strike kan. 
Bangga di situ
=p

So semalam before balik saya inform Head yang saya akan bercuti Khamis sampai Sabtu.
Respon Head buat saya sentap makan dalam.
Dia cakap course leader tak boleh amik cuti time registration week.
Next time/semester saya tak boleh nak apply cuti.

So tu sebab saya datang jugak opis harini and cancelkan cuti.
Bermakna esok dengan Sabtu sahaja saya bercuti.

Yang saya pelik kat sini students perlu berjumpa dengan Couse Leader and Head of Academic untuk mendapatkan tandatangan pada borang pendaftaran subjek.
Alah tandatangan je pon, bukan kene bagi briefing ke apa.
Saya yang susun subjek students so saya tahulah students amik kos apa.
Kenapa perlu nak minta sign bagai??

Harini mood saya agak tak baik memikirkan perangai umat kat sini.
Rasa tak sabar-sabar nak menghabiskan sisa-sisa terakhir di sini.

Doakan saya kalian.


0 comments on "Macam Biskut?"

Disable Right Click