Followers

Friday, November 23, 2012

AFQ Bukan Milik Saya Lagi



Dua hari lepas ayah beritahu dia dah let go kereta kancil. Kereta yang banyak berjasa pada saya sejak zaman universiti lagi.
Memang sekarang ni saya pakai kereta ayah untuk memudahkan proses ayah jual kereta kancil tu.

Saya takda pilihan lain. Jika saya terus pakai kereta tu takut kene overhaul plak. 
Al maklum dah lebih 6 tahun saya pakai.
Ada rezeki lebih sikit tukar la lain plak.

Tapi sayangnya tak sempat saya nak say good bye face to face dengan AFQ.
Semoga AFQ dapat tuan yang dapat jaga dia dengan baik and sayang dia seperti saya sayang dia.

Kereta kenangan.
Susah senang dia ada membantu saya.
Cakap je ke mana saje saya dah redah dengan AFQ.

Disebabkan kes ulang alik KL Seremban menyebabkan kondisi AFQ semakin teruk.
Kesian dia.
=(

Dan kini AFQ bukan milik saya lagi.




Kenangan masa raya 2012.
Titik perpisahan antara saya dan AFQ.
=(


0 Kata-Kata Inspirasi:

Friday, November 23, 2012

AFQ Bukan Milik Saya Lagi




Dua hari lepas ayah beritahu dia dah let go kereta kancil. Kereta yang banyak berjasa pada saya sejak zaman universiti lagi.
Memang sekarang ni saya pakai kereta ayah untuk memudahkan proses ayah jual kereta kancil tu.

Saya takda pilihan lain. Jika saya terus pakai kereta tu takut kene overhaul plak. 
Al maklum dah lebih 6 tahun saya pakai.
Ada rezeki lebih sikit tukar la lain plak.

Tapi sayangnya tak sempat saya nak say good bye face to face dengan AFQ.
Semoga AFQ dapat tuan yang dapat jaga dia dengan baik and sayang dia seperti saya sayang dia.

Kereta kenangan.
Susah senang dia ada membantu saya.
Cakap je ke mana saje saya dah redah dengan AFQ.

Disebabkan kes ulang alik KL Seremban menyebabkan kondisi AFQ semakin teruk.
Kesian dia.
=(

Dan kini AFQ bukan milik saya lagi.




Kenangan masa raya 2012.
Titik perpisahan antara saya dan AFQ.
=(


0 comments on "AFQ Bukan Milik Saya Lagi"

Disable Right Click