Followers

Saturday, November 03, 2012

Frust Sesangat



Terpaksa menukar plan di saat akhir. Frust sangat ni. Ikutkan plan awal saya akan bercuti lama semasa cuti Deepavali dan Awal Muharam. Tapi rupanya minggu tu merupakan minggu pertama kuliah bermula. Takda alasan nak skip kelas yang pertama. Frustnya saya. Susah jugak ek jadi lecturer ni...haishh (tak bersyukur sungguh!)

Nak balik Ipohnya dah la jarang bila sekali ada cuti panjang tak boleh nak approve plak. Lainlah kalau minggu tu dah minggu ke 5, 10 dan ke atas. Ada sikit alasan yang kukuh. Well kelas yang pertama adalah sangat penting untuk students. Yang lecturer pula haruslah berkorban cuti. Redha jela wahai hati.

So tukar kepada plan B...balik on Thursday (8/11) sampailah ke Ahad (11/11). No choice.

Frust yang tak berkesudahan.






Arghhhh.......




Kenapa dan kenapa????






2 Kata-Kata Inspirasi:

Riana said...

xpe..pengorbanan tu =)

NawaLatisya said...

Pergorbanan smpai diri terkorban...heee

Saturday, November 03, 2012

Frust Sesangat




Terpaksa menukar plan di saat akhir. Frust sangat ni. Ikutkan plan awal saya akan bercuti lama semasa cuti Deepavali dan Awal Muharam. Tapi rupanya minggu tu merupakan minggu pertama kuliah bermula. Takda alasan nak skip kelas yang pertama. Frustnya saya. Susah jugak ek jadi lecturer ni...haishh (tak bersyukur sungguh!)

Nak balik Ipohnya dah la jarang bila sekali ada cuti panjang tak boleh nak approve plak. Lainlah kalau minggu tu dah minggu ke 5, 10 dan ke atas. Ada sikit alasan yang kukuh. Well kelas yang pertama adalah sangat penting untuk students. Yang lecturer pula haruslah berkorban cuti. Redha jela wahai hati.

So tukar kepada plan B...balik on Thursday (8/11) sampailah ke Ahad (11/11). No choice.

Frust yang tak berkesudahan.






Arghhhh.......




Kenapa dan kenapa????






2 comments on "Frust Sesangat"

Riana on November 3, 2012 at 11:55 AM said...

xpe..pengorbanan tu =)

NawaLatisya on November 5, 2012 at 9:41 AM said...

Pergorbanan smpai diri terkorban...heee

Disable Right Click