Followers

Friday, June 29, 2012

ON AIR

Assalamualaikum dan hello everybody!

Terasa lamanya saya menyepi.

Now melepak kat McD after husband pergi kerja. Kerja rumah dah beres so saya pergi cari port nak online. Rindu sangat dengan kawan-kawan kat FB and blog. Twitter dh lama terkubur. Twitter yang baru macam malas nak update. Biarkan dulu..=D

Bestnya duduk melepak kat rumah. Baring-baring golek-golek. Isnin depan dah start kerja. Arghhhhh kali ni terasa macam cabaran plak. I dah amik silibus and workloads segala. My credit hours cuma 18 jeeee...I nak letakkan expectation tinggi-tinggi tentang my new workplace. Hopefully ia tak seperti yang saya jangkakan....=D

Nak cerita panjang lebar tapi terasa kat sini sangat tak selesa nak meroyan panjang-panjang.

See u later la....




P/s: Rindu BFF sekalian.....



Keadaan life makin stabil. Syukur saya rasa bahagia macam pengantin baru... ;-p

3 Kata-Kata Inspirasi:

Bazilah (^0^) said...

lepak mcD senawang ke?
hihih

lady butterfly said...

rindu kt ko jugak....mcm lme jex x jumpa padahal baru seminggu ko xde kt cni...

CahAya riFdaH said...

jgn lupa kami kat sini ye....

Friday, June 29, 2012

ON AIR


Assalamualaikum dan hello everybody!

Terasa lamanya saya menyepi.

Now melepak kat McD after husband pergi kerja. Kerja rumah dah beres so saya pergi cari port nak online. Rindu sangat dengan kawan-kawan kat FB and blog. Twitter dh lama terkubur. Twitter yang baru macam malas nak update. Biarkan dulu..=D

Bestnya duduk melepak kat rumah. Baring-baring golek-golek. Isnin depan dah start kerja. Arghhhhh kali ni terasa macam cabaran plak. I dah amik silibus and workloads segala. My credit hours cuma 18 jeeee...I nak letakkan expectation tinggi-tinggi tentang my new workplace. Hopefully ia tak seperti yang saya jangkakan....=D

Nak cerita panjang lebar tapi terasa kat sini sangat tak selesa nak meroyan panjang-panjang.

See u later la....




P/s: Rindu BFF sekalian.....



Keadaan life makin stabil. Syukur saya rasa bahagia macam pengantin baru... ;-p

3 comments on "ON AIR"

Bazilah (^0^) on June 29, 2012 at 2:13 PM said...

lepak mcD senawang ke?
hihih

lady butterfly on June 29, 2012 at 3:04 PM said...

rindu kt ko jugak....mcm lme jex x jumpa padahal baru seminggu ko xde kt cni...

CahAya riFdaH on June 29, 2012 at 9:18 PM said...

jgn lupa kami kat sini ye....

Disable Right Click