Followers

Tuesday, June 12, 2012

Kosongkan Kepala Otak Berserabut



Tadi HR dari GIS (ofis baru) call untuk confirmation yang ntah ke berapa kali. Confirm saya terima offer tu, don't worry..

Sepatutnya saya habis di sini pada 23 Jun 2012 and saya perlu start kerja di tempat baru 25 Jun 2012. Dua hari je dapat rest kat rumah. Mana aci....

Tadi HR call saya inform pada mereka saya mahu start kerja on July. Nasib mereka on je. Tanpa banyak cerita. Alhamdullilah.

Memang saya plan dengan B nak rest seminggu kat rumah sebelum saya mula kerja di tempat baru. Mengikut perancangan B dia nak ajak pergi somewhere tuk tenang and kosongkan mind sebelum memulakan hidup baru...=)

=))

3 Kata-Kata Inspirasi:

Bazilah (^0^) said...

husband nk ajak g honeymoon lagi hehe

mama-ira said...

Goodluck Dilla... semoga ceria di tempat baru....^__^

NawaLatisya said...

Bazilah: belum tau lagi tengok pd masa free...kalu dpt pergi honeymoon lagi bestla..=)


Kak Ira: thanks akak...harap2 semua ok....

Tuesday, June 12, 2012

Kosongkan Kepala Otak Berserabut




Tadi HR dari GIS (ofis baru) call untuk confirmation yang ntah ke berapa kali. Confirm saya terima offer tu, don't worry..

Sepatutnya saya habis di sini pada 23 Jun 2012 and saya perlu start kerja di tempat baru 25 Jun 2012. Dua hari je dapat rest kat rumah. Mana aci....

Tadi HR call saya inform pada mereka saya mahu start kerja on July. Nasib mereka on je. Tanpa banyak cerita. Alhamdullilah.

Memang saya plan dengan B nak rest seminggu kat rumah sebelum saya mula kerja di tempat baru. Mengikut perancangan B dia nak ajak pergi somewhere tuk tenang and kosongkan mind sebelum memulakan hidup baru...=)

=))

3 comments on "Kosongkan Kepala Otak Berserabut"

Bazilah (^0^) on June 12, 2012 at 4:02 PM said...

husband nk ajak g honeymoon lagi hehe

mama-ira on June 12, 2012 at 4:37 PM said...

Goodluck Dilla... semoga ceria di tempat baru....^__^

NawaLatisya on June 13, 2012 at 11:53 AM said...

Bazilah: belum tau lagi tengok pd masa free...kalu dpt pergi honeymoon lagi bestla..=)


Kak Ira: thanks akak...harap2 semua ok....

Disable Right Click