Followers

Monday, June 11, 2012

Birthday Present


Assalamualaikum and hello,

Harini mood teruja sebab semalam tiba-tiba En Burn belikan hadiah besday untuk saya. Lambat nau baru dapat. Sebulan lebih saya tunggu. =p

Biar lambat asalkan dapat. Syukur.

I tak kisah pasal birthday present ni tapi kalau dapat alhamdullilah. I sayang u lebih la kan.

Semalam jugak baru husband bagitau plan asal dia. Konon nak beli senyap-senyap and letak dalam kereta saya. So bila saya nak pergi kerja bila nampak hadiah dalam kereta teruja habis la. Konon nak buat surprise macam tu. 

Tapi last-last husband kasi can pilih sendiri. I taknak yang mahal-mahal pun. Taknak jadi isteri demand. Cukuplah apa yang husband dah beri selama nie. Cewahh..=p

Thanks husband! I love you so much!

2 Kata-Kata Inspirasi:

Bazilah (^0^) said...

bestnyeee dapat hadiah. Mesti berbunga-bunga jer hati tu kan hehehe

NawaLatisya said...

heee bunga2 sangat...=))

Monday, June 11, 2012

Birthday Present



Assalamualaikum and hello,

Harini mood teruja sebab semalam tiba-tiba En Burn belikan hadiah besday untuk saya. Lambat nau baru dapat. Sebulan lebih saya tunggu. =p

Biar lambat asalkan dapat. Syukur.

I tak kisah pasal birthday present ni tapi kalau dapat alhamdullilah. I sayang u lebih la kan.

Semalam jugak baru husband bagitau plan asal dia. Konon nak beli senyap-senyap and letak dalam kereta saya. So bila saya nak pergi kerja bila nampak hadiah dalam kereta teruja habis la. Konon nak buat surprise macam tu. 

Tapi last-last husband kasi can pilih sendiri. I taknak yang mahal-mahal pun. Taknak jadi isteri demand. Cukuplah apa yang husband dah beri selama nie. Cewahh..=p

Thanks husband! I love you so much!

2 comments on "Birthday Present"

Bazilah (^0^) on June 11, 2012 at 2:22 PM said...

bestnyeee dapat hadiah. Mesti berbunga-bunga jer hati tu kan hehehe

NawaLatisya on June 11, 2012 at 2:26 PM said...

heee bunga2 sangat...=))

Disable Right Click