Followers

Friday, January 20, 2012

Misi Buku Pink

Harini baby dah masuk 2 bulan dalam perut ni. Baru 2 bulan. Rasa mcm tak sabar nak tunggu badan dan perut membesar dan membesar dengan jayanya.....=)

Tak banyak lagi pengalaman sepanjang pregnant yang ingin diceritakan sebab saya tak dapat simptom and alahan tu lagi. Saya stresskan perkataan lagi ye. Jangan cakap saya berlagak tak terkene alahan yang teruk tu. Mungkin belum sampai masa lagi nak merasa kan. Kandungan baru nak membesar. Mana tau 2 3 bulan lagi smpai tak larat nak bangun dek alahan yang teruk tu. Huiisshh mummy taknak jadi macam tu dear baby...

Akhir bulan ni dah boleh bukak buku pink. Masa pergi amik mc kat klinik Iman aritu doktor ada cakap. Dah bole buat buku akhir bulan ni atau awal bulan Februari. So ingatkan nak cuti satu hari. Tapi skang ni saya tengah pening sama ada nak pergi klinik kerajaan kat area opis or kat Seremban. Tak decide lagi. Tapi dengar cite kalo nak bukak buku kat KK kene buat appointment dulukan?? Takpe-takpe nanti kemudian pikir. 

Kalo pergi KK area opis saya tak pasti sama ada staf kat situ nak terima saya atau tak sebab alamat tetap saya di Seremban. Kalau saya buat di Seremban menjadi halangan pada saya plak nak ulang alik berkali-kali. Beginilah nasib tempat kerja "sekangkang kera" dari rumah. Nak buat macam mana...bersyukur jela dengan apa yang ada. Dari takda keje langsung kan....=)

Takpe ada masa lagi untuk buat research tentang ni....




0 Kata-Kata Inspirasi:

Friday, January 20, 2012

Misi Buku Pink


Harini baby dah masuk 2 bulan dalam perut ni. Baru 2 bulan. Rasa mcm tak sabar nak tunggu badan dan perut membesar dan membesar dengan jayanya.....=)

Tak banyak lagi pengalaman sepanjang pregnant yang ingin diceritakan sebab saya tak dapat simptom and alahan tu lagi. Saya stresskan perkataan lagi ye. Jangan cakap saya berlagak tak terkene alahan yang teruk tu. Mungkin belum sampai masa lagi nak merasa kan. Kandungan baru nak membesar. Mana tau 2 3 bulan lagi smpai tak larat nak bangun dek alahan yang teruk tu. Huiisshh mummy taknak jadi macam tu dear baby...

Akhir bulan ni dah boleh bukak buku pink. Masa pergi amik mc kat klinik Iman aritu doktor ada cakap. Dah bole buat buku akhir bulan ni atau awal bulan Februari. So ingatkan nak cuti satu hari. Tapi skang ni saya tengah pening sama ada nak pergi klinik kerajaan kat area opis or kat Seremban. Tak decide lagi. Tapi dengar cite kalo nak bukak buku kat KK kene buat appointment dulukan?? Takpe-takpe nanti kemudian pikir. 

Kalo pergi KK area opis saya tak pasti sama ada staf kat situ nak terima saya atau tak sebab alamat tetap saya di Seremban. Kalau saya buat di Seremban menjadi halangan pada saya plak nak ulang alik berkali-kali. Beginilah nasib tempat kerja "sekangkang kera" dari rumah. Nak buat macam mana...bersyukur jela dengan apa yang ada. Dari takda keje langsung kan....=)

Takpe ada masa lagi untuk buat research tentang ni....




0 comments on "Misi Buku Pink"

Disable Right Click