Followers

Tuesday, September 24, 2013

Turun Tanda??



24 September 2013


Sengaja amik emergency leave untuk setelkan satu urusan yang dari dulu memang penting tapi sengaja menganggap itu tidak penting di dalam otak. Kalau diceritakan di sini pasti akan ada yang ketawa terbahak-bahak, mentertawakan life aku skang ni and membandingkan dengan diri beliau. Biar saya sorang yang tahu siapa gerangan yang dimaksudkan. Oh ya teringat husband ada cerita pasal kisah beliau. Nak tergelak pun ada. Isk tak baikla, biarlah beliau dengan life beliau.....walaupun saya tahu beliau masih mengikuti cerita saya di sini...(bajet hot sangat uolss)

Lepas selesaikan urusan tersebut saya ke opis husband nak tumpang internet. Nak check emel katanya sampaila ter-update blog di sini. Harap kali ni urusan itu berjaya dilangsaikan. Tak larat nak pikir and dengar ceramah free sana sini. Kalau hati tak kering memang boleh bikin gaduh. Tapi memang betol pon apa yang mereka cakap sebenarnya cuma hati yang ego....kuikuikui

Lega terima satu respon yang baik. Cuma nak tunggu satu respon lagi. Haishh dengan nak beranak lagi ni. Takpe cuti 2 bulan. Kalau susah-susah sangat lajak sampai 3 bulan. Satu bulan tanpa gaji. Redha.

Petang ni ada check up di Klinik Kesihatan. Scan and review result hb lagi. Menyerah diri memang takda amik extra pre caution pun. Makan ikut suka. Janganlah kalian tiru aksi saya ni. Nanti saya update apa yang terjadi ok.

Semalam saya bagitau husband, masa nak mandi pergi kerja nampak tanda lendir kat panties. Jap lendir tu macam mana ek?? Macam keputihan tu ke??? Tapi tak campur darah lagi. Husband dah mula gelabah. Tapi saya tak sakit lagi. Mula la beliau tanya orang sana sini smpai kakak ipar husband 2 3 kali call saya semalam tanya keadaan saya. Alhamdullilah saya masih ok lagi. Itu hanya petanda kecil tapi dalam masa yang sama kita kena bersedia. Agaknya kalau sakit betul-betul macam mana la reaksi husband. =p


Tak sabar tapi dalam pada masa yang sama tersangatla nervous!






2 Kata-Kata Inspirasi:

Bazilah (^0^) said...

dah nk due ke??? wah rasa sekejap je huhuhu

Fardilla Fawzi said...

Jangkaan due dalam 16hbln....huhu doakan ye semua selamat.....

Tuesday, September 24, 2013

Turun Tanda??




24 September 2013


Sengaja amik emergency leave untuk setelkan satu urusan yang dari dulu memang penting tapi sengaja menganggap itu tidak penting di dalam otak. Kalau diceritakan di sini pasti akan ada yang ketawa terbahak-bahak, mentertawakan life aku skang ni and membandingkan dengan diri beliau. Biar saya sorang yang tahu siapa gerangan yang dimaksudkan. Oh ya teringat husband ada cerita pasal kisah beliau. Nak tergelak pun ada. Isk tak baikla, biarlah beliau dengan life beliau.....walaupun saya tahu beliau masih mengikuti cerita saya di sini...(bajet hot sangat uolss)

Lepas selesaikan urusan tersebut saya ke opis husband nak tumpang internet. Nak check emel katanya sampaila ter-update blog di sini. Harap kali ni urusan itu berjaya dilangsaikan. Tak larat nak pikir and dengar ceramah free sana sini. Kalau hati tak kering memang boleh bikin gaduh. Tapi memang betol pon apa yang mereka cakap sebenarnya cuma hati yang ego....kuikuikui

Lega terima satu respon yang baik. Cuma nak tunggu satu respon lagi. Haishh dengan nak beranak lagi ni. Takpe cuti 2 bulan. Kalau susah-susah sangat lajak sampai 3 bulan. Satu bulan tanpa gaji. Redha.

Petang ni ada check up di Klinik Kesihatan. Scan and review result hb lagi. Menyerah diri memang takda amik extra pre caution pun. Makan ikut suka. Janganlah kalian tiru aksi saya ni. Nanti saya update apa yang terjadi ok.

Semalam saya bagitau husband, masa nak mandi pergi kerja nampak tanda lendir kat panties. Jap lendir tu macam mana ek?? Macam keputihan tu ke??? Tapi tak campur darah lagi. Husband dah mula gelabah. Tapi saya tak sakit lagi. Mula la beliau tanya orang sana sini smpai kakak ipar husband 2 3 kali call saya semalam tanya keadaan saya. Alhamdullilah saya masih ok lagi. Itu hanya petanda kecil tapi dalam masa yang sama kita kena bersedia. Agaknya kalau sakit betul-betul macam mana la reaksi husband. =p


Tak sabar tapi dalam pada masa yang sama tersangatla nervous!






2 comments on "Turun Tanda??"

Bazilah (^0^) on September 27, 2013 at 2:31 PM said...

dah nk due ke??? wah rasa sekejap je huhuhu

Fardilla Fawzi on October 1, 2013 at 11:46 AM said...

Jangkaan due dalam 16hbln....huhu doakan ye semua selamat.....

Disable Right Click