Followers

Monday, September 23, 2013

Emosi Kurang Stabil





Makin nak dekat due date perasaan malas tu makin menjadi-jadi. Bukan malas apa, malas untuk ke opis dan mengadap kerja dan students. Dah rasa loya nak drive ke opis. Setiap saat rasa nak beristirehat di rumah. Kerja kat opis makin kurang. Tinggal satu kelas yang tak habis silibus and carry marks belum complete sepenuhnya. Yang lain semua sudah setel. Tolak tepi markah students yang tak achieve half of the carry marks. Dah bagi peluang tapi mereka yang tak mahu amik peluang. Senang-senang uolss resit la next semester. Bayar jela RM 150 kan, apa susah. Masing-masing anak CEO kan??? (Geram memikirkan attitude students)

Malas nak membebel panjang-panjang. Harini badan sangat letih. Kbai.



P/s: Baby dah kerap mengeras skang ni....adakah itu tanda-tanda bersalin....




0 Kata-Kata Inspirasi:

Monday, September 23, 2013

Emosi Kurang Stabil






Makin nak dekat due date perasaan malas tu makin menjadi-jadi. Bukan malas apa, malas untuk ke opis dan mengadap kerja dan students. Dah rasa loya nak drive ke opis. Setiap saat rasa nak beristirehat di rumah. Kerja kat opis makin kurang. Tinggal satu kelas yang tak habis silibus and carry marks belum complete sepenuhnya. Yang lain semua sudah setel. Tolak tepi markah students yang tak achieve half of the carry marks. Dah bagi peluang tapi mereka yang tak mahu amik peluang. Senang-senang uolss resit la next semester. Bayar jela RM 150 kan, apa susah. Masing-masing anak CEO kan??? (Geram memikirkan attitude students)

Malas nak membebel panjang-panjang. Harini badan sangat letih. Kbai.



P/s: Baby dah kerap mengeras skang ni....adakah itu tanda-tanda bersalin....




0 comments on "Emosi Kurang Stabil"

Disable Right Click