Followers

Thursday, July 18, 2013

Beri Aku Kekuatan...



Walaupun masih busy tapi mampu untuk update blog kan??
Maknanya tak busy sangat la kan...

Skang ni berkejaran menyiapkan workloads.
Kalau tengok to do list kat sebelah dalam pc ni bukan main panjang lagi.
Yang paling penting 10 set soalan final exam kene submit before 22 July.
Nama pun dah mengajar 5 subjek.
Kene ada set A dan set B haruslah kelam kelibut nak menyiapkan soklan tersebut.

Tambahan untuk event Jom Masak Bubur Lambuk lagi organised by students Culinary Arts.
Tak tahula event akan berjalan lancar atau tidak.
Risau bukan main. Students ni kalau kita tak ketuk alamatnya menyepi tanpa progress la.
Tula sapa suruh beria-ria nak buat event sana sini.
Nak terberanak ni la baru nak buat itu ini untuk pembangunan students.

Belum pikir lagi Test 1 yang kene siap print out sebab next week dah kene jalan buat test.
Kalau tak takda masa lagi.
Pregnancy kalau ikut scan dah masuk 3rd trimester, 7 bulan. 
Sekejap sangat masa berlalu.
Makin dekat nak due makin aktif plak saya dengan itu dan ini.
Ada kebarangkalian untuk bersalin awal ni.

Students plak makin malas datang kelas sejak bulan puasa ni.
Suka sangat bagi alasan tertidur penat.
Padahal bukanlah buat kerja berat sangat.
Haishh memang menguji kesabaran.
Tambahan kalau subjek yang perlukan pemahaman dalam kelas, kalau tak datang terpaksa ulang balik sampai semua students boleh paham dengan topik tu.


Ok dah habis membebel.
Continue buat kerja balik!
Da~




0 Kata-Kata Inspirasi:

Thursday, July 18, 2013

Beri Aku Kekuatan...




Walaupun masih busy tapi mampu untuk update blog kan??
Maknanya tak busy sangat la kan...

Skang ni berkejaran menyiapkan workloads.
Kalau tengok to do list kat sebelah dalam pc ni bukan main panjang lagi.
Yang paling penting 10 set soalan final exam kene submit before 22 July.
Nama pun dah mengajar 5 subjek.
Kene ada set A dan set B haruslah kelam kelibut nak menyiapkan soklan tersebut.

Tambahan untuk event Jom Masak Bubur Lambuk lagi organised by students Culinary Arts.
Tak tahula event akan berjalan lancar atau tidak.
Risau bukan main. Students ni kalau kita tak ketuk alamatnya menyepi tanpa progress la.
Tula sapa suruh beria-ria nak buat event sana sini.
Nak terberanak ni la baru nak buat itu ini untuk pembangunan students.

Belum pikir lagi Test 1 yang kene siap print out sebab next week dah kene jalan buat test.
Kalau tak takda masa lagi.
Pregnancy kalau ikut scan dah masuk 3rd trimester, 7 bulan. 
Sekejap sangat masa berlalu.
Makin dekat nak due makin aktif plak saya dengan itu dan ini.
Ada kebarangkalian untuk bersalin awal ni.

Students plak makin malas datang kelas sejak bulan puasa ni.
Suka sangat bagi alasan tertidur penat.
Padahal bukanlah buat kerja berat sangat.
Haishh memang menguji kesabaran.
Tambahan kalau subjek yang perlukan pemahaman dalam kelas, kalau tak datang terpaksa ulang balik sampai semua students boleh paham dengan topik tu.


Ok dah habis membebel.
Continue buat kerja balik!
Da~




0 comments on "Beri Aku Kekuatan..."

Disable Right Click