Followers

Friday, July 19, 2013

Ayah Pula Masuk Wad



Tengahari tadi mak bagitau ayah masuk wad,
Ayah pernah dapat serangan jantung 7 tahun dulu.
Ye dah 7 tahun ayah tak kene tahan kat wad, pagi ni tiba-tiba serangan datang balik.


Tapi mak kata ayah ok, cuma pagi tadi masa solat Subuh tiba-tiba ayah rasa panas dan berpeluh.
Itu tanda serangan jantung la tu.
Bulan puasa ni ramai plak orang terdekat and tersayang yang sakit.
Saya yang kejauhan ni mulalah risau kalau boleh skang nak pecut balik Ipoh nak tengok ayah walaupun mak cakap ayah ok.


Skang ni memang makin nampak kesihatan ayah makin ok lepas dia balik dari Mekah.
Siapa sangka ayah yang selalu tak larat nak berjalan sakan time shopping boleh berjalan kaki jauh dengan gagah masa jalankan ibadah haji kat Mekah.
Alhamdullilah semua kuasa Allah dengan izin-Nya.


Skang ni cuma mampu berdoa dari jauh moga kesihatan ayah akan pulih and cepat keluar hospital.
Dan mak juga semoga Allah beri kesihatan yang baik untuk mak.
Minggu depan insya Allah kami semua adik beradik berkumpul untuk berbuka puasa sama-sama.
Tak jadi balik minggu ini.
Alang-alang adik beradik yang lain balik minggu depan so saya follow jugak.
Bila dah ada keluarga masing-masing dan hal memasing susah nak berkumpul sesama.
Kene cari masa yang sesuai.
Beginilah keadaan bila umur semakin dewasa.



Doakan kesihatan ayah saya makin baik ye.










1 Kata-Kata Inspirasi:

Liyana said...

Sy dok kt taman bukit sendayan..menyewa je..hehe

Meh la berjiran :)

Friday, July 19, 2013

Ayah Pula Masuk Wad




Tengahari tadi mak bagitau ayah masuk wad,
Ayah pernah dapat serangan jantung 7 tahun dulu.
Ye dah 7 tahun ayah tak kene tahan kat wad, pagi ni tiba-tiba serangan datang balik.


Tapi mak kata ayah ok, cuma pagi tadi masa solat Subuh tiba-tiba ayah rasa panas dan berpeluh.
Itu tanda serangan jantung la tu.
Bulan puasa ni ramai plak orang terdekat and tersayang yang sakit.
Saya yang kejauhan ni mulalah risau kalau boleh skang nak pecut balik Ipoh nak tengok ayah walaupun mak cakap ayah ok.


Skang ni memang makin nampak kesihatan ayah makin ok lepas dia balik dari Mekah.
Siapa sangka ayah yang selalu tak larat nak berjalan sakan time shopping boleh berjalan kaki jauh dengan gagah masa jalankan ibadah haji kat Mekah.
Alhamdullilah semua kuasa Allah dengan izin-Nya.


Skang ni cuma mampu berdoa dari jauh moga kesihatan ayah akan pulih and cepat keluar hospital.
Dan mak juga semoga Allah beri kesihatan yang baik untuk mak.
Minggu depan insya Allah kami semua adik beradik berkumpul untuk berbuka puasa sama-sama.
Tak jadi balik minggu ini.
Alang-alang adik beradik yang lain balik minggu depan so saya follow jugak.
Bila dah ada keluarga masing-masing dan hal memasing susah nak berkumpul sesama.
Kene cari masa yang sesuai.
Beginilah keadaan bila umur semakin dewasa.



Doakan kesihatan ayah saya makin baik ye.










1 comments on "Ayah Pula Masuk Wad"

Liyana on July 23, 2013 at 3:46 PM said...

Sy dok kt taman bukit sendayan..menyewa je..hehe

Meh la berjiran :)

Disable Right Click