Followers

Thursday, January 03, 2013

Serabut Di Opis



Salam,

Kat opis dah tukar layout opis dan kami semua lecturer telah masuk ke bilik yang baru. Dan layout tempat duduk lecturer memang sengaja diatur untuk menganggu privasi kami. Haha so dah tak boleh nak update blog kat opis. Nak bukak facebook pun terpaksa kecikkan window..takut kantoi. So sekarang ni saya sangat eficient bekerja. Masa yang ada memang digunakan untuk menyiapkan kerja yang berlambak-lambak. =p

Ditambah MQA nak datang. Memang serabut sangat sistem kat sini. Tambah-tambah teaching folio. Kenapalah complicated sangat format teaching folio diorang ni. Naik serabut fikir. 

Harap kalau dapat berhenti mengejut best jugak. Haha...


Da~


0 Kata-Kata Inspirasi:

Thursday, January 03, 2013

Serabut Di Opis




Salam,

Kat opis dah tukar layout opis dan kami semua lecturer telah masuk ke bilik yang baru. Dan layout tempat duduk lecturer memang sengaja diatur untuk menganggu privasi kami. Haha so dah tak boleh nak update blog kat opis. Nak bukak facebook pun terpaksa kecikkan window..takut kantoi. So sekarang ni saya sangat eficient bekerja. Masa yang ada memang digunakan untuk menyiapkan kerja yang berlambak-lambak. =p

Ditambah MQA nak datang. Memang serabut sangat sistem kat sini. Tambah-tambah teaching folio. Kenapalah complicated sangat format teaching folio diorang ni. Naik serabut fikir. 

Harap kalau dapat berhenti mengejut best jugak. Haha...


Da~


0 comments on "Serabut Di Opis"

Disable Right Click