Followers

Monday, January 21, 2013

All About Family Planning





Penah tak korang bincang dengan pasangan tentang berapa orang anak yang dia nak? Of course ada kan...

My husband kata dia nak 6 orang anak....
Dalam hati kenapa sikit sangat B...(sambil ketaq lutut)
Telan air liur bila husband dengan yakin dan pantas menjawab 6 orang.

Yang sorang pun susahnya nak produce, terpikir-pikir macam mana nak hasilkan 6 orang anak sebelum umur 35 tahun...

Oleh itu, jika diizinkan memang kuar sorang, lepas tu tiap tahun saya nak beranak..
Usaha tangga kejayaan.

Ok da...
saya dah over....
=p





P/s: Alhamdullilah, terbukti saya boleh pregnant naturally cuma belum rezeki lagi Allah nak bagi.....Just be patient..=)

Apa-apa pun sekarang ni kene pikir positif je...






4 Kata-Kata Inspirasi:

Bazilah (^0^) said...

ALLAH masih nk beri masa utk berhoneymoon ngan suami tuh :) suami baz dah sebuk ckp nk bg maryam adik haha. no no, tggu maryam besar sikit :)

Nawal Latisya said...


Betol2...honeymoon puas2 dulu..=)

huhuhu kalo maryam masih kecik apa salahnya...=p

Mrs Lurve said...

sebak baca entry nie...

Nawal Latisya said...

sedihkan bila kita sebagai isteri tak mampu nak tunaikan permintaan suami....=(

Monday, January 21, 2013

All About Family Planning






Penah tak korang bincang dengan pasangan tentang berapa orang anak yang dia nak? Of course ada kan...

My husband kata dia nak 6 orang anak....
Dalam hati kenapa sikit sangat B...(sambil ketaq lutut)
Telan air liur bila husband dengan yakin dan pantas menjawab 6 orang.

Yang sorang pun susahnya nak produce, terpikir-pikir macam mana nak hasilkan 6 orang anak sebelum umur 35 tahun...

Oleh itu, jika diizinkan memang kuar sorang, lepas tu tiap tahun saya nak beranak..
Usaha tangga kejayaan.

Ok da...
saya dah over....
=p





P/s: Alhamdullilah, terbukti saya boleh pregnant naturally cuma belum rezeki lagi Allah nak bagi.....Just be patient..=)

Apa-apa pun sekarang ni kene pikir positif je...






4 comments on "All About Family Planning"

Bazilah (^0^) on January 21, 2013 at 2:51 PM said...

ALLAH masih nk beri masa utk berhoneymoon ngan suami tuh :) suami baz dah sebuk ckp nk bg maryam adik haha. no no, tggu maryam besar sikit :)

Nawal Latisya on January 21, 2013 at 4:16 PM said...


Betol2...honeymoon puas2 dulu..=)

huhuhu kalo maryam masih kecik apa salahnya...=p

Mrs Lurve on January 22, 2013 at 3:24 PM said...

sebak baca entry nie...

Nawal Latisya on January 22, 2013 at 3:51 PM said...

sedihkan bila kita sebagai isteri tak mampu nak tunaikan permintaan suami....=(

Disable Right Click