Followers

Monday, January 07, 2013

Monday Blues



Rasa macam nak mogok je. Harini dah 7 haribulan. Gaji yang separuh katanya esok baru boleh release. Ni yang rasa nak macam nak mengamuk. Haruslah mengamuk sebab hak kita. Bila tang diorang pandai plak nak kene buat itu ini dengan cepat. Bila tang kita pandai plak nak manipulate itu ini.

Wahai hati silalah bersabar. Ikutkan rasa sekarang jugak saya nak balik rumah berpoya-poya. Malas nak mengadap kerja. Apa yang saya dapat??? Sakit hati je yang lebih.


Bilalah semua ini akan berakhir dan kembali normal seperti biasa. Bila dah tak stress pasal kerja jauh, stress pasal gaji and management yang ntah apa-apa plak. So apa langkah sepatutnya yang saya ambil?? Pening la. Serabut. Banyak benda nak kene amik kira!

Ikutkan hati memang nak quit 24 hours. Padan muka korang!


Tengah tunggu masa je ni.....


P/s: Harini memang rasa nak meradang bila tengok semua orang kat sini. Semua menjengkelkan!









2 Kata-Kata Inspirasi:

Mrs Lurve said...

sabar....jrg baca entry nawal yg garang2 nie hehehehe

Nawal Latisya said...

heee tau takpe..dh geram sgt ni...

Monday, January 07, 2013

Monday Blues




Rasa macam nak mogok je. Harini dah 7 haribulan. Gaji yang separuh katanya esok baru boleh release. Ni yang rasa nak macam nak mengamuk. Haruslah mengamuk sebab hak kita. Bila tang diorang pandai plak nak kene buat itu ini dengan cepat. Bila tang kita pandai plak nak manipulate itu ini.

Wahai hati silalah bersabar. Ikutkan rasa sekarang jugak saya nak balik rumah berpoya-poya. Malas nak mengadap kerja. Apa yang saya dapat??? Sakit hati je yang lebih.


Bilalah semua ini akan berakhir dan kembali normal seperti biasa. Bila dah tak stress pasal kerja jauh, stress pasal gaji and management yang ntah apa-apa plak. So apa langkah sepatutnya yang saya ambil?? Pening la. Serabut. Banyak benda nak kene amik kira!

Ikutkan hati memang nak quit 24 hours. Padan muka korang!


Tengah tunggu masa je ni.....


P/s: Harini memang rasa nak meradang bila tengok semua orang kat sini. Semua menjengkelkan!









2 comments on "Monday Blues "

Mrs Lurve on January 7, 2013 at 4:00 PM said...

sabar....jrg baca entry nawal yg garang2 nie hehehehe

Nawal Latisya on January 8, 2013 at 2:03 PM said...

heee tau takpe..dh geram sgt ni...

Disable Right Click