Followers

Friday, January 11, 2013

Family Day Part 1

Salam Jumaat,

Rasa macam dah lama sangat saya tak menconteng sesuatu di sini.

Hanya short update. Ada banyak perkara yang nak diceritakan tetapi mood ke laut. Nanti ada masa panjang, insya Allah akan ada post yang banyak-banyak sampai rasa muntah nak baca. =p

Esok satu family husband akan buat family day kat Port Dickson. Menyesal plak tak mintak cuti awal. Maka esok saya akan ke opis dulu then baru bergegas ke sana. Nasib baik PD. Kalau jauh memang dah mintak cuti awal pun. Kihkih....

Maka bergegak gempita la kami esok. Tak payah ajak ramai-ramai. Kumpul adik beradik dah boleh buat doa selamat. Syukur saya ada keluarga yang variasi. Keluarga sebelah husband dewasa. Dan keluarga sebelah saya yang kurang dewasa. Huuu....




P/s: Rugi kepada sesiapa yang bersikap sombong. Tak rugi pun nak buat baik dengan semua orang.


0 Kata-Kata Inspirasi:

Friday, January 11, 2013

Family Day Part 1


Salam Jumaat,

Rasa macam dah lama sangat saya tak menconteng sesuatu di sini.

Hanya short update. Ada banyak perkara yang nak diceritakan tetapi mood ke laut. Nanti ada masa panjang, insya Allah akan ada post yang banyak-banyak sampai rasa muntah nak baca. =p

Esok satu family husband akan buat family day kat Port Dickson. Menyesal plak tak mintak cuti awal. Maka esok saya akan ke opis dulu then baru bergegas ke sana. Nasib baik PD. Kalau jauh memang dah mintak cuti awal pun. Kihkih....

Maka bergegak gempita la kami esok. Tak payah ajak ramai-ramai. Kumpul adik beradik dah boleh buat doa selamat. Syukur saya ada keluarga yang variasi. Keluarga sebelah husband dewasa. Dan keluarga sebelah saya yang kurang dewasa. Huuu....




P/s: Rugi kepada sesiapa yang bersikap sombong. Tak rugi pun nak buat baik dengan semua orang.


0 comments on "Family Day Part 1"

Disable Right Click