Followers

Sunday, September 02, 2012

Explore Potensi Diri


Dear diary,


Fuh baru dapat rehat selepas tetamu datang sampai ke senja..tak ramai mana pun. Family Kak Yati, abg abul, Rosno and Akma..

Sempat la jugak masak nasi ayam and chicken boxing. Alhamdullilah saya dah confident masak dan jamu orang. Sebelum ni segan kot. Takut orang berkata dalam hati air tangan saya tak sedap..tapi husband kata dh banyak improve..

Lega bila mereka kata sedap..dan tak pasti la pujian tu nak jaga hati ke apa...

Nape la saya poyo sangat nak tulis post macam ni...

Sebelum kawen masak bukan bidang saya..kalau dulu mak semua yang buat..bila dapat buat sendiri terasa satu peningkatan dalam diri...bestnya kawen..macam-macam perkara dapat di-explore..sebelum ni tak yakin nak buat, bila dh kawen nak tak nak kene bolos saja dinding itu!

Bila lama-lama dah try and error confirm lepas tu kita akan rasa yakin dan improve...

Perkahwinan itu satu perjalanan yg indah!







Chicken boxing




"Ayam serai black pepper sukati saya" untuk nasi ayam






Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

0 Kata-Kata Inspirasi:

Sunday, September 02, 2012

Explore Potensi Diri



Dear diary,


Fuh baru dapat rehat selepas tetamu datang sampai ke senja..tak ramai mana pun. Family Kak Yati, abg abul, Rosno and Akma..

Sempat la jugak masak nasi ayam and chicken boxing. Alhamdullilah saya dah confident masak dan jamu orang. Sebelum ni segan kot. Takut orang berkata dalam hati air tangan saya tak sedap..tapi husband kata dh banyak improve..

Lega bila mereka kata sedap..dan tak pasti la pujian tu nak jaga hati ke apa...

Nape la saya poyo sangat nak tulis post macam ni...

Sebelum kawen masak bukan bidang saya..kalau dulu mak semua yang buat..bila dapat buat sendiri terasa satu peningkatan dalam diri...bestnya kawen..macam-macam perkara dapat di-explore..sebelum ni tak yakin nak buat, bila dh kawen nak tak nak kene bolos saja dinding itu!

Bila lama-lama dah try and error confirm lepas tu kita akan rasa yakin dan improve...

Perkahwinan itu satu perjalanan yg indah!







Chicken boxing




"Ayam serai black pepper sukati saya" untuk nasi ayam






Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

0 comments on "Explore Potensi Diri"

Disable Right Click