Followers

Thursday, September 13, 2012

Entry Untuk Stalker Lagi?


To: Stalkers


Kadang-kadang bagus jugak kalau dalam hidup ni kita remove certain people/ friends yang tidak memberi manfaat kepada kita. 

Dari kite block die dari stalk wall facebook better kite remove je die dari list friends kan. Senang cite. Dia nak sentap?? Itu dia punya pasal. Memang kejam di situ. Sama jugak macam list followers kat twitter. Tukar terus account baru. Ko nak stalk aku?? Sori tak dapat der! Melainkan ko baca blog aku ni. Yang penting apa yang saya luahkan and ceritakn disini tak sama dengan apa yang saya luahkan di fb and twitter. Sebab kat blog ni ada batasnya. Tak semua perkara kita bole cerita to public especially stalker macam ko. Sentap lagi?

Kalau kita tulis something yang tak best, mesti dalam hati stalker ni akan gelakkan kita habis-habisan. Perasan dia dah menang dari kita. Isu stalker tak pernah habis kan. Saya pun tak paham dengan manusia yang mengjengkelkan ni! Apa yang dia nak tengok sangat and nilai sangat tentang life kita pun saya tak tahu.

Owh lupa takda kerja/dok rumah/ tak bercampur gaul je suka jaga tepi kain orang kan. Huh narrow minded even though belajar tinggi-tinggi! Sorry kali ni i kasi sentap lagi. This is my zone so sukati la nak cakap apa kan.


For your information, now i tengah happy menjalani kehidupan berumah tangga yang indah ini. Ada husband yang sayang seikhlas hati, ada rumah sendiri walaupun kecik (better dari takda), ada kereta titik peluh sendiri, ada pekerjaan yang memang i minat, dah takda life yang serabut sebab episod KL Seremban dah tamat, ada masa spend masa dengan husband everyday, masak untuk husband, sediakan segala keperluan dia plus banyak lagi my journey life yang sweet-sweet/ pahit-pahit yang tak perlu pun nak kongsi kat sini every minutes! So apa lagi ko nak tahu....owh lupa of course pasal anak kan....i dh berjaya pregnant ke lepas miscarriage haritu??

Ye skang memang tengah pregnant pun tapi tak perlu nak ceritakan details journey tu kat sini. Only selected people yang akan tahu. Not you. Oucch sentap lagi...

Aku dah dapat apa yang aku nak dalam hidup...ko plak macam mana?? Makin bahagia???


(Sambil tersenyum sinis)







P/s: Siapa makan nandos, dia terasa kepedasan sos peri-perinya yang extra hot tu...=p



To: Silent Readers

(Tak bermaksud pun nak bertindak kasar sebegini wahai silent reader sekalian)





2 Kata-Kata Inspirasi:

Anonymous said...

Alhamdulillah..tahniah dear =)

lady butterfly said...

sentap mak..hahahaa...mcm tau2 je ko tuju kt sape..hahhaa

Thursday, September 13, 2012

Entry Untuk Stalker Lagi?



To: Stalkers


Kadang-kadang bagus jugak kalau dalam hidup ni kita remove certain people/ friends yang tidak memberi manfaat kepada kita. 

Dari kite block die dari stalk wall facebook better kite remove je die dari list friends kan. Senang cite. Dia nak sentap?? Itu dia punya pasal. Memang kejam di situ. Sama jugak macam list followers kat twitter. Tukar terus account baru. Ko nak stalk aku?? Sori tak dapat der! Melainkan ko baca blog aku ni. Yang penting apa yang saya luahkan and ceritakn disini tak sama dengan apa yang saya luahkan di fb and twitter. Sebab kat blog ni ada batasnya. Tak semua perkara kita bole cerita to public especially stalker macam ko. Sentap lagi?

Kalau kita tulis something yang tak best, mesti dalam hati stalker ni akan gelakkan kita habis-habisan. Perasan dia dah menang dari kita. Isu stalker tak pernah habis kan. Saya pun tak paham dengan manusia yang mengjengkelkan ni! Apa yang dia nak tengok sangat and nilai sangat tentang life kita pun saya tak tahu.

Owh lupa takda kerja/dok rumah/ tak bercampur gaul je suka jaga tepi kain orang kan. Huh narrow minded even though belajar tinggi-tinggi! Sorry kali ni i kasi sentap lagi. This is my zone so sukati la nak cakap apa kan.


For your information, now i tengah happy menjalani kehidupan berumah tangga yang indah ini. Ada husband yang sayang seikhlas hati, ada rumah sendiri walaupun kecik (better dari takda), ada kereta titik peluh sendiri, ada pekerjaan yang memang i minat, dah takda life yang serabut sebab episod KL Seremban dah tamat, ada masa spend masa dengan husband everyday, masak untuk husband, sediakan segala keperluan dia plus banyak lagi my journey life yang sweet-sweet/ pahit-pahit yang tak perlu pun nak kongsi kat sini every minutes! So apa lagi ko nak tahu....owh lupa of course pasal anak kan....i dh berjaya pregnant ke lepas miscarriage haritu??

Ye skang memang tengah pregnant pun tapi tak perlu nak ceritakan details journey tu kat sini. Only selected people yang akan tahu. Not you. Oucch sentap lagi...

Aku dah dapat apa yang aku nak dalam hidup...ko plak macam mana?? Makin bahagia???


(Sambil tersenyum sinis)







P/s: Siapa makan nandos, dia terasa kepedasan sos peri-perinya yang extra hot tu...=p



To: Silent Readers

(Tak bermaksud pun nak bertindak kasar sebegini wahai silent reader sekalian)





2 comments on "Entry Untuk Stalker Lagi?"

Anonymous said...

Alhamdulillah..tahniah dear =)

lady butterfly on September 14, 2012 at 12:11 PM said...

sentap mak..hahahaa...mcm tau2 je ko tuju kt sape..hahhaa

Disable Right Click