Followers

Tuesday, September 04, 2012

Berjaya Jugak!




Salam and morning,

Hari saya rasa happy and puas sebab berjaya siapkan breakfast untuk husband. Sebelum ni kalau weekdays takdo nya rajin nak buat sarapan untuk husband.

Ala English breakfast je...scramble egg dgn sosej. Plus roti bakar. Teh strawberry. Memang sebelum ni husband ada request breakfast yang simple mimple je. Taknak susahkan saya katanya. Tapi disebabkan saya tak pandai nak adjust masa lagi so tak berkesempatan nak sediakan breakfast sebelum saya pergi kerja.

Masa saya sediakan breakfast pagi tadi husband tak sedar sebab dia tidur balik. Kiranya taaadaaaa surprise.... sebelum pergi kerja salam bagai saya tak inform pun saya ada sediakan breakfast atas meja...


So sampai opis saya dapat bbm mesej berbunyi begini....



B: Makanan tu abg nya ke?
Me: Ye sy bt utk abg...habiskan tau
B: Tq syg....  :)
Me:   :)




Ok lepas ni akan bersemangat nak sediakan breakfast lagi...



P/s: Eleh orang lain dah banyak kali prepare breakfast untuk husband tak kecoh pon macam kau...pooodah!







0 Kata-Kata Inspirasi:

Tuesday, September 04, 2012

Berjaya Jugak!





Salam and morning,

Hari saya rasa happy and puas sebab berjaya siapkan breakfast untuk husband. Sebelum ni kalau weekdays takdo nya rajin nak buat sarapan untuk husband.

Ala English breakfast je...scramble egg dgn sosej. Plus roti bakar. Teh strawberry. Memang sebelum ni husband ada request breakfast yang simple mimple je. Taknak susahkan saya katanya. Tapi disebabkan saya tak pandai nak adjust masa lagi so tak berkesempatan nak sediakan breakfast sebelum saya pergi kerja.

Masa saya sediakan breakfast pagi tadi husband tak sedar sebab dia tidur balik. Kiranya taaadaaaa surprise.... sebelum pergi kerja salam bagai saya tak inform pun saya ada sediakan breakfast atas meja...


So sampai opis saya dapat bbm mesej berbunyi begini....



B: Makanan tu abg nya ke?
Me: Ye sy bt utk abg...habiskan tau
B: Tq syg....  :)
Me:   :)




Ok lepas ni akan bersemangat nak sediakan breakfast lagi...



P/s: Eleh orang lain dah banyak kali prepare breakfast untuk husband tak kecoh pon macam kau...pooodah!







0 comments on "Berjaya Jugak!"

Disable Right Click