Followers

Wednesday, May 19, 2010

Ting Tong

Arini tak tau apa yang berlaku dalam saraf kat otak nie. Sometimes tak mampu berfikir dgn betol. Tengahari tadi temankan Natrah gi beli bateri kete kat area Pandan Indah. Natrah nie kawan opis. Besday kami dekat2. Aku 5 Mei die 9 Mei. Perangai pon mcm lebey kurang. Gadis berbintng Taurus kata kan. Paling tak bole blah kalo gi mane2 penah la orang ckp kami adik bradik. Yang tak best aku la kakak. Padahal die tua setahun dari aku. Huhu enough nak introduce kawan di sini. Maklumkan tgh mode 'kawan' skg. Huhu.

Erm tak tau la apa yang berlaku masa nak balik tadi. Aku confident mengatakan ade jalan short cut ke Pandan Jaya. Walhal memang tak penah wujud pon jalan tu. Hanya imaginasi aku jer. Huhu hampeh btol. Ntah apa la yang aku pikir masa tu. Erm susah la nak citer kat sini. Tapi hanya aku dan Natrah je yang tau kisah tadi. Hehe...


0 Kata-Kata Inspirasi:

Wednesday, May 19, 2010

Ting Tong


Arini tak tau apa yang berlaku dalam saraf kat otak nie. Sometimes tak mampu berfikir dgn betol. Tengahari tadi temankan Natrah gi beli bateri kete kat area Pandan Indah. Natrah nie kawan opis. Besday kami dekat2. Aku 5 Mei die 9 Mei. Perangai pon mcm lebey kurang. Gadis berbintng Taurus kata kan. Paling tak bole blah kalo gi mane2 penah la orang ckp kami adik bradik. Yang tak best aku la kakak. Padahal die tua setahun dari aku. Huhu enough nak introduce kawan di sini. Maklumkan tgh mode 'kawan' skg. Huhu.

Erm tak tau la apa yang berlaku masa nak balik tadi. Aku confident mengatakan ade jalan short cut ke Pandan Jaya. Walhal memang tak penah wujud pon jalan tu. Hanya imaginasi aku jer. Huhu hampeh btol. Ntah apa la yang aku pikir masa tu. Erm susah la nak citer kat sini. Tapi hanya aku dan Natrah je yang tau kisah tadi. Hehe...


0 comments on "Ting Tong"

Disable Right Click