Followers

Friday, May 07, 2010

Perutku berotot

Erm arini terasa di perut ku berotot..musykil dgn kemunculan otot di perut. Even nak gelak pon terasa sakit. Mcm sakit lepas buat sit up dgn harapan untuk menghalang buncit. Tapi masalahnya aku tak penah buat sit up. Sebab setiap kali nak buat sit up mmg tak penah jadi. Baring bole pastu nak bgn balik tak boleh. Hahaha sengal gile. So that why la aku mmg tak gemar sgt buat sit up stelah dinasihat oleh beberapa org teman untuk menguruskan bahagian perut. Aku rela beli pati halia and sapu je. Tak perlu nak bersusah payah kan.

Enough pasal perut yang berotot.

Arini terasa cuak sikit sebab ade exam kan. Takut aku menjadi blank dgn tibe-tibe. Harap takda pape yang berlaku la. Amin. Ni la padahnya bersenang2 dahulu bersusah2 kemudian. Org lain dah abis exam aku terkulat2 nak study untuk exam arini.

And lepas exam terus gi Semban dgn harapan nak jumpa En Azli. Esok balik Ipoh nak meminjam kreta beliau. So kali ni aku balik Ipoh meninggalkan super power kancilku. Jangan nakal-nakal ok. Mummy tinggalkan sekejap je. Jgn merajuk plak. Huhu...

Yeay cuti smpai ari Rabu. Melepaskan tekanan di opis dan study setelah sekian lama tidak balik Ipoh...

0 Kata-Kata Inspirasi:

Friday, May 07, 2010

Perutku berotot


Erm arini terasa di perut ku berotot..musykil dgn kemunculan otot di perut. Even nak gelak pon terasa sakit. Mcm sakit lepas buat sit up dgn harapan untuk menghalang buncit. Tapi masalahnya aku tak penah buat sit up. Sebab setiap kali nak buat sit up mmg tak penah jadi. Baring bole pastu nak bgn balik tak boleh. Hahaha sengal gile. So that why la aku mmg tak gemar sgt buat sit up stelah dinasihat oleh beberapa org teman untuk menguruskan bahagian perut. Aku rela beli pati halia and sapu je. Tak perlu nak bersusah payah kan.

Enough pasal perut yang berotot.

Arini terasa cuak sikit sebab ade exam kan. Takut aku menjadi blank dgn tibe-tibe. Harap takda pape yang berlaku la. Amin. Ni la padahnya bersenang2 dahulu bersusah2 kemudian. Org lain dah abis exam aku terkulat2 nak study untuk exam arini.

And lepas exam terus gi Semban dgn harapan nak jumpa En Azli. Esok balik Ipoh nak meminjam kreta beliau. So kali ni aku balik Ipoh meninggalkan super power kancilku. Jangan nakal-nakal ok. Mummy tinggalkan sekejap je. Jgn merajuk plak. Huhu...

Yeay cuti smpai ari Rabu. Melepaskan tekanan di opis dan study setelah sekian lama tidak balik Ipoh...

0 comments on "Perutku berotot"

Disable Right Click