Followers

Tuesday, May 25, 2010

Teruja

Jangan tak tau skg ni aku berada di lab computer opis. Musykil bile bole bukak facebook tanpa gangguan. Blog pon bole update. Wah sume org berusaha untuk berhati mulia nampaknya. Mungkin ini hanyalah sementara kot. So gunakanlah kesempatan ni sebaiknya memandangkan aku telah give up untuk meneruskan hidup bersama Maxis Broadband yg sangat sucks. Memang aku bukan pengguna yang setia. Padahal akula org miskin yang perlu jadi kedekut. Tiada lagi peruntukan bulanan utk itu. Enough nanti ada plak yang nak menyaman aku kat sini.

Thanks to En Azli sebab telah menyenangkan hati saya. Sangat appreciate apa yang awak buat tuk saya. Skg dalam hati ada taman rama-rama.

Bila la aku nak siapkan research proposal nie. Adoi sangat malas la rasenye. Target nak send draft chapter 1 kat En Ali. Tapi sampai ke saat nie tak jugak hantar-hantar. Pls la beri aku sedikit kerajinan.

Erm mane pegi sume penghuni lab nie. Kosong dan sepi je. Huhu nampaknya lebih lama lagi la aku kat sini. Huhuhuu...Bajet nak cari jurnal. Tup tup paham2 sendiri la. Ni mungkin salah satu punca kelewatan menyiapkan RP...huhu





0 Kata-Kata Inspirasi:

Tuesday, May 25, 2010

Teruja


Jangan tak tau skg ni aku berada di lab computer opis. Musykil bile bole bukak facebook tanpa gangguan. Blog pon bole update. Wah sume org berusaha untuk berhati mulia nampaknya. Mungkin ini hanyalah sementara kot. So gunakanlah kesempatan ni sebaiknya memandangkan aku telah give up untuk meneruskan hidup bersama Maxis Broadband yg sangat sucks. Memang aku bukan pengguna yang setia. Padahal akula org miskin yang perlu jadi kedekut. Tiada lagi peruntukan bulanan utk itu. Enough nanti ada plak yang nak menyaman aku kat sini.

Thanks to En Azli sebab telah menyenangkan hati saya. Sangat appreciate apa yang awak buat tuk saya. Skg dalam hati ada taman rama-rama.

Bila la aku nak siapkan research proposal nie. Adoi sangat malas la rasenye. Target nak send draft chapter 1 kat En Ali. Tapi sampai ke saat nie tak jugak hantar-hantar. Pls la beri aku sedikit kerajinan.

Erm mane pegi sume penghuni lab nie. Kosong dan sepi je. Huhu nampaknya lebih lama lagi la aku kat sini. Huhuhuu...Bajet nak cari jurnal. Tup tup paham2 sendiri la. Ni mungkin salah satu punca kelewatan menyiapkan RP...huhu





0 comments on "Teruja"

Disable Right Click