Followers

Sunday, May 23, 2010

Rindu

Sangat rindu sama En Azli.

Sorila kalo ayat di atas mengelikan tekak kalian. Tak dapat nak bendung rasa rindu. Satu dunia nak canang yang aku merindui tunang tersayang. Setelah sekian hampir 2 minggu tidak berjumpa. Alahai bukannya 2 tahun tak jumpakan.

Cube teka di mana lokasi aku skg?? Erm of course la kat umah yg ada jaringan jalur lebar aka broadband. Nyah kan diri dari Taman Medan dan cube mencari ketenangan di Pandan Perdana yang damai. Memang best lepak sini. View yng berhadapan dgn tasik. Sungguh permai je bunyinye kan. En Azli hampir menyarankan aku dok je kat sini and die sanggup tuk bayar deposit separuh. Separuh jela kan. Maklumla aku org miskin yang perlu jadi kedekut. Huhu. Yela memandangkan rakan seperjuangan di sini akan berkahwin. Opss sape tu. Erm nanti die marah kalo kecoh di sini. Buat masa ni tak terpikir lagi untuk berpindah memandangkan banyak perkara yang perlu diuruskan seperti tidak berbaloi untuk kuar rumah. Bersabar je wahai Fardilla.

Sangat tidak sabar untuk drive ke Seremban skg nie. Tapi En Azli perlu menghadiri jemputan kahwin plak. Datang awal pon bukan bole jumpe die terus. Erm die ade ajak tapi aku tak bawak baju kurung plak. Takkan nak pakai jeans plak kan. Erm nak pinjam pon ukurla baju di badan sendiri kan. Huhu. Letih bile bercakap pasal bentuk badan yg semakin "langsing" nie.

Cepatla masa berlalu~

0 Kata-Kata Inspirasi:

Sunday, May 23, 2010

Rindu


Sangat rindu sama En Azli.

Sorila kalo ayat di atas mengelikan tekak kalian. Tak dapat nak bendung rasa rindu. Satu dunia nak canang yang aku merindui tunang tersayang. Setelah sekian hampir 2 minggu tidak berjumpa. Alahai bukannya 2 tahun tak jumpakan.

Cube teka di mana lokasi aku skg?? Erm of course la kat umah yg ada jaringan jalur lebar aka broadband. Nyah kan diri dari Taman Medan dan cube mencari ketenangan di Pandan Perdana yang damai. Memang best lepak sini. View yng berhadapan dgn tasik. Sungguh permai je bunyinye kan. En Azli hampir menyarankan aku dok je kat sini and die sanggup tuk bayar deposit separuh. Separuh jela kan. Maklumla aku org miskin yang perlu jadi kedekut. Huhu. Yela memandangkan rakan seperjuangan di sini akan berkahwin. Opss sape tu. Erm nanti die marah kalo kecoh di sini. Buat masa ni tak terpikir lagi untuk berpindah memandangkan banyak perkara yang perlu diuruskan seperti tidak berbaloi untuk kuar rumah. Bersabar je wahai Fardilla.

Sangat tidak sabar untuk drive ke Seremban skg nie. Tapi En Azli perlu menghadiri jemputan kahwin plak. Datang awal pon bukan bole jumpe die terus. Erm die ade ajak tapi aku tak bawak baju kurung plak. Takkan nak pakai jeans plak kan. Erm nak pinjam pon ukurla baju di badan sendiri kan. Huhu. Letih bile bercakap pasal bentuk badan yg semakin "langsing" nie.

Cepatla masa berlalu~

0 comments on "Rindu"

Disable Right Click