Followers

Saturday, May 01, 2010

Ku tidak lagi keseorangan


Ku tidak lagi keseorangan di rumah. Huhu...

1 Mei Labour day..so housemate aku sume takda kat umah. Balik kg. Aku je yang tak balik kg. Next week balik. Cuti smpai ari Rabu. Nak antar Debab (adik aku da) masuk matrik. Nape panggil Debab. Erm nanti tgk la sendiri pic di atas.Hehe..Aku pon kalo tak control berat badan mesti jadi mcm Debab. Huh menjengkelkan bila ckp pasal berat badan.


Post yang sebelum nie aku penah ckp aku takut dok sorang kan. Ermm dun worry Akma (my babe masa kat U) dtg umah. Erm maybe arini ade lagi peneman aku kat umah nie. Joe (kawan En Azli) mintak tlg aku tumpangkan tunang die. Erm no hal. Hehe asalkan aku tak keseorangan. Aku tak penah kenal pon sape die. Tak kesah la asalkan die bukan seorang yang menjengkelkan.


Erm arini takda wat pape pon. Cume menunggu ari esok, En Azli dtg nak gi Homedec kat KLCC.

Okla nak gi cuci kreta jap. Sangat kotor dah berbulan2 tak menghiraukan kebersihan super power kancilku.


1 Kata-Kata Inspirasi:

TashaReiko said...

kuwang ajaq! aku saman kamu!

Saturday, May 01, 2010

Ku tidak lagi keseorangan



Ku tidak lagi keseorangan di rumah. Huhu...

1 Mei Labour day..so housemate aku sume takda kat umah. Balik kg. Aku je yang tak balik kg. Next week balik. Cuti smpai ari Rabu. Nak antar Debab (adik aku da) masuk matrik. Nape panggil Debab. Erm nanti tgk la sendiri pic di atas.Hehe..Aku pon kalo tak control berat badan mesti jadi mcm Debab. Huh menjengkelkan bila ckp pasal berat badan.


Post yang sebelum nie aku penah ckp aku takut dok sorang kan. Ermm dun worry Akma (my babe masa kat U) dtg umah. Erm maybe arini ade lagi peneman aku kat umah nie. Joe (kawan En Azli) mintak tlg aku tumpangkan tunang die. Erm no hal. Hehe asalkan aku tak keseorangan. Aku tak penah kenal pon sape die. Tak kesah la asalkan die bukan seorang yang menjengkelkan.


Erm arini takda wat pape pon. Cume menunggu ari esok, En Azli dtg nak gi Homedec kat KLCC.

Okla nak gi cuci kreta jap. Sangat kotor dah berbulan2 tak menghiraukan kebersihan super power kancilku.


1 comments on "Ku tidak lagi keseorangan"

TashaReiko on August 8, 2011 at 7:23 PM said...

kuwang ajaq! aku saman kamu!

Disable Right Click