Followers

Tuesday, April 13, 2010

Update

Salam,

Minggu ni dah bermula final exam students aku. Erm itu bermaksud kelas sudah berakhir and sesi makan gaji buta akan bermula. Huhu mcm biasa bila takda kelas tak tau nak buat ape. Padahal banyak lagi keje berfaedah bole dibuat. Contohla kan kalo sape yg rajin sangat tu bole la mengaktifkan diri buat modul tuk sem depan. Tak pon prepare subject next sem. Wah rajinnya nok. Enough pasal keje.


Kelas master pon akan berakhir tak lama lagi, Erm saat yg sangat ditunggu2kan.Harusla balik Ipoh. Setelah sekian lama, hampir 2 bulan tak balik jumpa family terchenta. Last balik raya Cina. Erm sangatla beruntung pada sesiapa yang duduk dekat dengan family. Bole jenguk selalu kan. Erm selagi nyawa dikandung badan pegila berkasih sayang bersama orang tersayang sebelum menyesal di kemudian hari. Bukan setakat berkasih sayang dengan ehem-ehem je. Sesape yang ada peluang keemasan tu, janganlah sia-siakan peluang yang ada.


Erm semalam after keje sempat gi Semban berjumpa En Azli tersayang. Ade sedikit perkara yang perlu disetelkan. Erm cepatla tut tak payah nak berulang jauh semata-mata nak jumpa kan. Tapi kalo tak dapat keje mana2 haruslah stay di sini. And haruslah berulang setiap hari. Cekalnye kau nok. Takkan nak benti plak. Sayang. Pengalaman tu. Rugi disia-siakan.


Apa pon terjadi berjalanlah tanpa henti. Cepatla abis belaja. Kalo berjaya, 4 semester, tahun depan jugak aku abis. Chaiyok Fardilla. Malas nak pikir banyak bende, Bila dah setel satu bole concentrate bende lain plak. Focus focus focus!


Yes 2 report assignment lagi....

3 exam- 1 open book....

0 Kata-Kata Inspirasi:

Tuesday, April 13, 2010

Update


Salam,

Minggu ni dah bermula final exam students aku. Erm itu bermaksud kelas sudah berakhir and sesi makan gaji buta akan bermula. Huhu mcm biasa bila takda kelas tak tau nak buat ape. Padahal banyak lagi keje berfaedah bole dibuat. Contohla kan kalo sape yg rajin sangat tu bole la mengaktifkan diri buat modul tuk sem depan. Tak pon prepare subject next sem. Wah rajinnya nok. Enough pasal keje.


Kelas master pon akan berakhir tak lama lagi, Erm saat yg sangat ditunggu2kan.Harusla balik Ipoh. Setelah sekian lama, hampir 2 bulan tak balik jumpa family terchenta. Last balik raya Cina. Erm sangatla beruntung pada sesiapa yang duduk dekat dengan family. Bole jenguk selalu kan. Erm selagi nyawa dikandung badan pegila berkasih sayang bersama orang tersayang sebelum menyesal di kemudian hari. Bukan setakat berkasih sayang dengan ehem-ehem je. Sesape yang ada peluang keemasan tu, janganlah sia-siakan peluang yang ada.


Erm semalam after keje sempat gi Semban berjumpa En Azli tersayang. Ade sedikit perkara yang perlu disetelkan. Erm cepatla tut tak payah nak berulang jauh semata-mata nak jumpa kan. Tapi kalo tak dapat keje mana2 haruslah stay di sini. And haruslah berulang setiap hari. Cekalnye kau nok. Takkan nak benti plak. Sayang. Pengalaman tu. Rugi disia-siakan.


Apa pon terjadi berjalanlah tanpa henti. Cepatla abis belaja. Kalo berjaya, 4 semester, tahun depan jugak aku abis. Chaiyok Fardilla. Malas nak pikir banyak bende, Bila dah setel satu bole concentrate bende lain plak. Focus focus focus!


Yes 2 report assignment lagi....

3 exam- 1 open book....

0 comments on "Update"

Disable Right Click