Followers

Tuesday, April 27, 2010

Menjengkelkan

Sangat menjengkelkan pagi tadi stuck kat traffic jem kat bulatan kg pandan. Cari sendiri bulatan kg pandan kat mane. Semalam pon nak balik lambat mcm siput jgk. Haishh fed up mcm nie. Sangat2 menjengkelkan. Di saat2 musim mencandat sotong sume mende kat depan mata ni terasa sangat menjengkelkan. Hilang sabar sekejap.

Erm skg pon tgh buat keje yang menjengkelkan hati dan perasaan. Marking paper final exam students. Sakit hati tgk. Diorang ni takda inisiatif ke nak jadi seorang yg berdedikasi. Padahal soalan aku dah bocor abis. Kadang-kadang terpikir adakah sebab aku nie tak reti mgajar. Student tak paham apa yang aku merapu dalam kelas. Erm sakit hati....bile nak abis marking nie...

Bila musim mncandat sotong tibe mula la aku buat perangai supaya En Azli terasa aku ni menjengkelkan. Huhu kesiannya. Semalam tido awal gile malas nak layan perasaan yang menjengkelkan ni. Tido lagi bagus.

Erm mcm mana nak hapuskan sifat menjengkelkan nie. Jap nak search kat tenet.

Erm cube kire berapa banyak perkataan menjengkelkan dalam post nie. Huh menjengkelkan btol.

Da~

0 Kata-Kata Inspirasi:

Tuesday, April 27, 2010

Menjengkelkan


Sangat menjengkelkan pagi tadi stuck kat traffic jem kat bulatan kg pandan. Cari sendiri bulatan kg pandan kat mane. Semalam pon nak balik lambat mcm siput jgk. Haishh fed up mcm nie. Sangat2 menjengkelkan. Di saat2 musim mencandat sotong sume mende kat depan mata ni terasa sangat menjengkelkan. Hilang sabar sekejap.

Erm skg pon tgh buat keje yang menjengkelkan hati dan perasaan. Marking paper final exam students. Sakit hati tgk. Diorang ni takda inisiatif ke nak jadi seorang yg berdedikasi. Padahal soalan aku dah bocor abis. Kadang-kadang terpikir adakah sebab aku nie tak reti mgajar. Student tak paham apa yang aku merapu dalam kelas. Erm sakit hati....bile nak abis marking nie...

Bila musim mncandat sotong tibe mula la aku buat perangai supaya En Azli terasa aku ni menjengkelkan. Huhu kesiannya. Semalam tido awal gile malas nak layan perasaan yang menjengkelkan ni. Tido lagi bagus.

Erm mcm mana nak hapuskan sifat menjengkelkan nie. Jap nak search kat tenet.

Erm cube kire berapa banyak perkataan menjengkelkan dalam post nie. Huh menjengkelkan btol.

Da~

0 comments on "Menjengkelkan"

Disable Right Click