Followers

Sunday, April 11, 2010

Lega nokkkkk

Akhirnya project food product develpment sudah selesai...

Sangat lega..alhamdullilah

And tak sangka dapat best booth walaupon tak dpt best product. Thanks a lot to Farah yang setup the whole idea on how to setup our booth. Sian terpaksa bwak byk props dari Terengganu.

Kepenatan tak dapat digambarkan. Tido dalam 3pagi tu pon esoknya terkejar2 nak setelkan sumenya. At last on the day badan sgt tak bermaya and kene serangan sakit pala and angin dalam badan kuar dengan bertalu-talu. Nasib ade Natrah and Farah yang berkaliber. Thanks dude~

Apa pon berpuas hati dengan our product. Prof Toh puji "this is exactly the marshmallow..good" Wah sangat teruja sebab last experiment marshmallow tidak jadi. Nasib ada second last experiment punye marshmallow. Huh lepas ni tak payah menghadap marshmallow lagi. Yessssss.....!

Next week class terkahir before final exam. Wah sangat lega bile sume dah selesai. Tggu 2 report tak antar. Ermm trip gi Singapore tu jadi ke??? Erm harapla tak jadi. Malasla. Huhu....sorry guys...aku mmg tak berduit saat di hujung bulan. Pasport pon tak buat lagi.

Okla. daaa~

0 Kata-Kata Inspirasi:

Sunday, April 11, 2010

Lega nokkkkk


Akhirnya project food product develpment sudah selesai...

Sangat lega..alhamdullilah

And tak sangka dapat best booth walaupon tak dpt best product. Thanks a lot to Farah yang setup the whole idea on how to setup our booth. Sian terpaksa bwak byk props dari Terengganu.

Kepenatan tak dapat digambarkan. Tido dalam 3pagi tu pon esoknya terkejar2 nak setelkan sumenya. At last on the day badan sgt tak bermaya and kene serangan sakit pala and angin dalam badan kuar dengan bertalu-talu. Nasib ade Natrah and Farah yang berkaliber. Thanks dude~

Apa pon berpuas hati dengan our product. Prof Toh puji "this is exactly the marshmallow..good" Wah sangat teruja sebab last experiment marshmallow tidak jadi. Nasib ada second last experiment punye marshmallow. Huh lepas ni tak payah menghadap marshmallow lagi. Yessssss.....!

Next week class terkahir before final exam. Wah sangat lega bile sume dah selesai. Tggu 2 report tak antar. Ermm trip gi Singapore tu jadi ke??? Erm harapla tak jadi. Malasla. Huhu....sorry guys...aku mmg tak berduit saat di hujung bulan. Pasport pon tak buat lagi.

Okla. daaa~

0 comments on "Lega nokkkkk"

Disable Right Click