Followers

Sunday, April 25, 2010

Hari Ahad

Murning sume!

Ahad yang ditunggu setiap minggu. Lepas dari study and keje. Even satu ari tp sangat memberi impak dalam kehidupan seharian ku. Cewahhh...

Arini takda perjumpaan bersama En Azli. Sangat rindu. Memberi masa untuk diri sendiri plak. Bosan juga kalo asik nak jumpa selalu kan.

Arini mungkin ari yang tidak membosankan. Harap penuh dgn aktiviti.

Erm semalam ade chatting ngn seorang hamba Allah nie. Die kate die terjumpe blog aku and terus add aku kat ym die. Tapi aku tak accept lagi. Sebab die seorang yang agak pelik. Sorry la kalo org berkenaan terbace post aku nie. Dari mane die dpt sumber sundae-strawberry ni pon aku tak pasti. Harap die bukan MANUSIA PSYCHO ----> aka wan, ex-bf. Erm taknak la ckp pasal ex-bf sgt menjengkelkan.

Da~

0 Kata-Kata Inspirasi:

Sunday, April 25, 2010

Hari Ahad


Murning sume!

Ahad yang ditunggu setiap minggu. Lepas dari study and keje. Even satu ari tp sangat memberi impak dalam kehidupan seharian ku. Cewahhh...

Arini takda perjumpaan bersama En Azli. Sangat rindu. Memberi masa untuk diri sendiri plak. Bosan juga kalo asik nak jumpa selalu kan.

Arini mungkin ari yang tidak membosankan. Harap penuh dgn aktiviti.

Erm semalam ade chatting ngn seorang hamba Allah nie. Die kate die terjumpe blog aku and terus add aku kat ym die. Tapi aku tak accept lagi. Sebab die seorang yang agak pelik. Sorry la kalo org berkenaan terbace post aku nie. Dari mane die dpt sumber sundae-strawberry ni pon aku tak pasti. Harap die bukan MANUSIA PSYCHO ----> aka wan, ex-bf. Erm taknak la ckp pasal ex-bf sgt menjengkelkan.

Da~

0 comments on "Hari Ahad"

Disable Right Click