Followers

Friday, April 30, 2010

Down to earth

Aku sgt salute and respect dgn seorang yang banyak income setiap bulan and beliau sgt down to earth. Tak pernah sesekali kuar perkataan yang membuatkan aku memberi imej bongkak pada beliau. Tabik spring pada beliau.

Semalam aku gi jumpa ngn seorang kakak nie yg income terkumpul die dah hampir sejuta. Wow sape nk bg income sejuta mcm tu. Mesti org ingat aku ni menipu je kan. Tapi ni bukan cobaan tapi realiti. Die sendiri yg tunjuk statement tu kat depan mata ni. Dah rezeki beliau kan. Buat bisnes apa sampai duit banyak mcm tu. Ermmm kite yang tak penah nak beri peluang pada diri sendiri. Banyak je bisnes dlm dunia ni. Sama ada mampu berjaya atau tidak. Tu je pokok pangkalnya. Bukan mudah untuk berjaya. Yes bukan mudah!

Apa pon smpai skg terasa sangat jeles dgn beliau. Haha..Pembakar semangat tu.

Apa yang penting di mana pon letaknya diri kite, tak salah kalo nak bersikap merendah diri. Tak rugi pon. Dari takda pape tapi nak membongkakkan diri sendiri. Aku mmg tak bole terima ngn manusia yang mcm tu. Pesanan untuk diri sendiri jugak---> Fardilla pls be humble ok!

And one more thing, statement yang aku akan ingat sampai bile-bile...

" Buat apa nak dgr pendapat org yang negatif, bukan die yang bagi pendapatan pada kita"

0 Kata-Kata Inspirasi:

Friday, April 30, 2010

Down to earth


Aku sgt salute and respect dgn seorang yang banyak income setiap bulan and beliau sgt down to earth. Tak pernah sesekali kuar perkataan yang membuatkan aku memberi imej bongkak pada beliau. Tabik spring pada beliau.

Semalam aku gi jumpa ngn seorang kakak nie yg income terkumpul die dah hampir sejuta. Wow sape nk bg income sejuta mcm tu. Mesti org ingat aku ni menipu je kan. Tapi ni bukan cobaan tapi realiti. Die sendiri yg tunjuk statement tu kat depan mata ni. Dah rezeki beliau kan. Buat bisnes apa sampai duit banyak mcm tu. Ermmm kite yang tak penah nak beri peluang pada diri sendiri. Banyak je bisnes dlm dunia ni. Sama ada mampu berjaya atau tidak. Tu je pokok pangkalnya. Bukan mudah untuk berjaya. Yes bukan mudah!

Apa pon smpai skg terasa sangat jeles dgn beliau. Haha..Pembakar semangat tu.

Apa yang penting di mana pon letaknya diri kite, tak salah kalo nak bersikap merendah diri. Tak rugi pon. Dari takda pape tapi nak membongkakkan diri sendiri. Aku mmg tak bole terima ngn manusia yang mcm tu. Pesanan untuk diri sendiri jugak---> Fardilla pls be humble ok!

And one more thing, statement yang aku akan ingat sampai bile-bile...

" Buat apa nak dgr pendapat org yang negatif, bukan die yang bagi pendapatan pada kita"

0 comments on "Down to earth"

Disable Right Click