Followers

Thursday, April 15, 2010

Tag~

Siapakah diri anda di rumah?
  • Erm balik opis dok mnghadap TV
  • Suke mengemas umah. Tak suke dok dalam keadaan serabut. Bertambah pening nanti.
  • Suke memerap dalam konon nak siapkan assignment. Last2 tak sedar dah tertido. Sokmo gitu. Haishhh

Siapakah anda disamping rakan2 anda?
  • Outspoken...kadg2 ckp tak bertapis. Nasib la pada yg selalu sgt nak ckp besar ngn aku kan. Huhu
  • Sedia membantu pada rakan yang memerlukan
  • Erm ssh nak menilai diri sendiri nanti org ingt membangga diri plak kan.Huhu

Lima benda yang anda idamkan tapi belum tercapai?
  • Nak abiskan master. Insya Allah thn dpn 2011
  • Nak kawin...huhu sgt gedix
  • Nak buat bisnes sendiri
  • Nak jadi kaya dengan usaha sendiri...huhu
  • Nak kehidupan yang lebih bermakna

Siapakah nama pasangan anda?
Mohd Azli Bin Mohd Noor @ Ramlee...erm nak no ic sekali ke...huhu

Ceritakan 5 perkara yang paling anda suka tentang pasangan anda?
  • Sangat memahami dan sentiasa bertindak matang
  • Romantik..kalo depan org lain jgn harap die nak tunjuk..huhu
  • Tak suke memarah dan bukan seorang yang panas baran
  • Sngat kelakar dan suke menghiburkan sya
  • Sentiasa fikirkan masa depan demi kebahagiaan bersama...cewahhhh

Lagu tema cinta anda?
Terima kasih cinta~

Apakah perubahan yang anda ingin lihat dari pasangan anda?
Perubahan??? Erm apa ek. Tak terpikir la plak skg nie...


** Haha gedix nk buat bende nie yang di copy paste dari blog ntah sape2 ntah**


0 Kata-Kata Inspirasi:

Thursday, April 15, 2010

Tag~


Siapakah diri anda di rumah?
  • Erm balik opis dok mnghadap TV
  • Suke mengemas umah. Tak suke dok dalam keadaan serabut. Bertambah pening nanti.
  • Suke memerap dalam konon nak siapkan assignment. Last2 tak sedar dah tertido. Sokmo gitu. Haishhh

Siapakah anda disamping rakan2 anda?
  • Outspoken...kadg2 ckp tak bertapis. Nasib la pada yg selalu sgt nak ckp besar ngn aku kan. Huhu
  • Sedia membantu pada rakan yang memerlukan
  • Erm ssh nak menilai diri sendiri nanti org ingt membangga diri plak kan.Huhu

Lima benda yang anda idamkan tapi belum tercapai?
  • Nak abiskan master. Insya Allah thn dpn 2011
  • Nak kawin...huhu sgt gedix
  • Nak buat bisnes sendiri
  • Nak jadi kaya dengan usaha sendiri...huhu
  • Nak kehidupan yang lebih bermakna

Siapakah nama pasangan anda?
Mohd Azli Bin Mohd Noor @ Ramlee...erm nak no ic sekali ke...huhu

Ceritakan 5 perkara yang paling anda suka tentang pasangan anda?
  • Sangat memahami dan sentiasa bertindak matang
  • Romantik..kalo depan org lain jgn harap die nak tunjuk..huhu
  • Tak suke memarah dan bukan seorang yang panas baran
  • Sngat kelakar dan suke menghiburkan sya
  • Sentiasa fikirkan masa depan demi kebahagiaan bersama...cewahhhh

Lagu tema cinta anda?
Terima kasih cinta~

Apakah perubahan yang anda ingin lihat dari pasangan anda?
Perubahan??? Erm apa ek. Tak terpikir la plak skg nie...


** Haha gedix nk buat bende nie yang di copy paste dari blog ntah sape2 ntah**


0 comments on "Tag~"

Disable Right Click