Followers

Friday, April 16, 2010

Cancel~

"Salam

Dukacita, dimaklumkan, atas sebab2 yang tidak dapat dielakkan, trip ke S'pore secara rasminya telah diBATALkan..
Agak pjg la kisahnyer kalo nak dicerita...kang kita citer kat kelas je...
Sorry & terima kasih byk2 sbb korang dah bertungkus lumus cuba menjayakan projek ni...esp fahmi yg fight utk projek paper...
Sorry kat rakan2 part timer kalo yg dah termintak cuti.....
Maybe xda rezeki time ni....next time kita buat program geng2 kita, dan prepare awal2....

Harap maklum....& gud lak for food toxic exam..."

Msg from Hazrey

Akhirnya trip ke Singapore dibatalkan. Membazir la aku buat pasport semalam. Kalo tau duit tu bole buat shopping. Adoi~

0 Kata-Kata Inspirasi:

Friday, April 16, 2010

Cancel~


"Salam

Dukacita, dimaklumkan, atas sebab2 yang tidak dapat dielakkan, trip ke S'pore secara rasminya telah diBATALkan..
Agak pjg la kisahnyer kalo nak dicerita...kang kita citer kat kelas je...
Sorry & terima kasih byk2 sbb korang dah bertungkus lumus cuba menjayakan projek ni...esp fahmi yg fight utk projek paper...
Sorry kat rakan2 part timer kalo yg dah termintak cuti.....
Maybe xda rezeki time ni....next time kita buat program geng2 kita, dan prepare awal2....

Harap maklum....& gud lak for food toxic exam..."

Msg from Hazrey

Akhirnya trip ke Singapore dibatalkan. Membazir la aku buat pasport semalam. Kalo tau duit tu bole buat shopping. Adoi~

0 comments on "Cancel~"

Disable Right Click