Followers

Thursday, May 09, 2013

"Baby Bump"



Salam dan hello,

Harini ada appoinment dengan KK. Bila hb kurang maka makin kerap la kene bertemu dengan nurse kat KK Sendayan. Ikut hati rasa nak skip je. Huhu don't try this at home. Biasanya bila kene check up 2 minggu sekali, takda nak kene amik darah bagai. Amik darah cuma sebulan sekali sahaja. Biasanya timbang berat, check urine, jumpa nurse, dengar nasihat nurse. Kalau ada masalah baru refer doktor. Haritu kene refer doktor jugak sebab saya mengadu angin dalam badan banyak sangat. Tapi doktor cakap ni bukanlah serius. Cuma kene sentiasa makan on time. Masalahnya badan saya sejak azali lagi memang dah banyak angin. Makan banyak ke takda makan tetap sama jugak. So masalah angin bukan menjadi isu ye.


Hari ni tak tahulah kene refer doktor atau tak. Harap takla sebab malas nak tunggu lama. Doktor akan cakap benda yang sama jugak. Lain la kalau nak kene scan, baru teruja sikit nak tengok baby dalam perut. Harap baby membesar dengan sihat dan sempurna. Amin. =)


Harini masuk kelas students tegur cakap dah nampak "baby bump". Al maklum baju kurung dah ketat. Belum masa nak beli baju maternity. Baju kurung banyak yang berfesyen ala yang zip belakang tu so mana tak nampak baby bump. Huhu...Haish macam tak sabar plak nak tengok perut membesar baru boleh lawan perut B...kuikuikui =p






Ihsan Google.






Latest pic masa celebrate birthday without husband.
Thanks Angah, Ekin, Tasha and tak lupa si kecil Alisha.
=)
My birthday jatuh pada 5 Mei ;hari orang buang undi.
Saya mengundi di Ipoh and husband off course di Seremban.
Demi negara kami berkorban. 
Undi kami adalah berharga. =p








0 Kata-Kata Inspirasi:

Thursday, May 09, 2013

"Baby Bump"




Salam dan hello,

Harini ada appoinment dengan KK. Bila hb kurang maka makin kerap la kene bertemu dengan nurse kat KK Sendayan. Ikut hati rasa nak skip je. Huhu don't try this at home. Biasanya bila kene check up 2 minggu sekali, takda nak kene amik darah bagai. Amik darah cuma sebulan sekali sahaja. Biasanya timbang berat, check urine, jumpa nurse, dengar nasihat nurse. Kalau ada masalah baru refer doktor. Haritu kene refer doktor jugak sebab saya mengadu angin dalam badan banyak sangat. Tapi doktor cakap ni bukanlah serius. Cuma kene sentiasa makan on time. Masalahnya badan saya sejak azali lagi memang dah banyak angin. Makan banyak ke takda makan tetap sama jugak. So masalah angin bukan menjadi isu ye.


Hari ni tak tahulah kene refer doktor atau tak. Harap takla sebab malas nak tunggu lama. Doktor akan cakap benda yang sama jugak. Lain la kalau nak kene scan, baru teruja sikit nak tengok baby dalam perut. Harap baby membesar dengan sihat dan sempurna. Amin. =)


Harini masuk kelas students tegur cakap dah nampak "baby bump". Al maklum baju kurung dah ketat. Belum masa nak beli baju maternity. Baju kurung banyak yang berfesyen ala yang zip belakang tu so mana tak nampak baby bump. Huhu...Haish macam tak sabar plak nak tengok perut membesar baru boleh lawan perut B...kuikuikui =p






Ihsan Google.






Latest pic masa celebrate birthday without husband.
Thanks Angah, Ekin, Tasha and tak lupa si kecil Alisha.
=)
My birthday jatuh pada 5 Mei ;hari orang buang undi.
Saya mengundi di Ipoh and husband off course di Seremban.
Demi negara kami berkorban. 
Undi kami adalah berharga. =p








0 comments on ""Baby Bump""

Disable Right Click