Followers

Monday, September 06, 2010

Works

Salam semua,

Hari ini saya terasa mcm takda mood nak berblogging sebenarnya. Tapi ntah mcm mana bole tersesat post yang ini.

Hari ini dok opis tgh menyiapkan saki baki keje yang perlu dibereskan. Just relax ok. Tak payah nak mengelabah walaupon banyak keje. Dok kat tempat sorang-sorang and siapkan keje mana yang mampu.

Keje yang sedang menanti yang saya sangat suke buat adalah seperti di bawah (bace sambil tersenyum):
  1. Assignment SPSS Ancova ---> DONE. Yeay dah siap. Beronok-ronok...
  2. RP- Chapter 1 and 3 ---> DONE. Baru lepas emel to En Ali. Debor nak tunggu komen nie. Mesti banyak yg kene btolkan. Of course...
  3. RP- Chapter 2 ---> Not done yet. Malam ni kene keje keras.
  4. Presentation issue ---> Not done yet. Tajuk mcm dah ade.
  5. Kuiz financial ---> 24 Sept..lepas raya. Bace timeline je.
  6. Test SPSS ---> 25 Sept..lepas raya jugak. Tapi tak perlu nak risau sangat sebab open book. Yeahh!
  7. Submission of RP ---> 25 Sept..OMG takpe yg penting hantar. Kalo tak hantar tak bole present.
  8. Colloqium ---> 9 Okt ... prepare contents of presentation. Kene siapkan slide and tunjuk pada En Ali.
  9. Marking paper ---> 4 kelas lagi
  10. Carry marks students ---> Not done yet.
  11. Lecture notes ROM ---> satu apa tak buat lagi!

Takpe..buat slow-slow. Kalo saya mengelabah sume keje tak menjadi kan. Ok you can do it.


Wah sangat bermotivasi-nya saya!

0 Kata-Kata Inspirasi:

Monday, September 06, 2010

Works


Salam semua,

Hari ini saya terasa mcm takda mood nak berblogging sebenarnya. Tapi ntah mcm mana bole tersesat post yang ini.

Hari ini dok opis tgh menyiapkan saki baki keje yang perlu dibereskan. Just relax ok. Tak payah nak mengelabah walaupon banyak keje. Dok kat tempat sorang-sorang and siapkan keje mana yang mampu.

Keje yang sedang menanti yang saya sangat suke buat adalah seperti di bawah (bace sambil tersenyum):
  1. Assignment SPSS Ancova ---> DONE. Yeay dah siap. Beronok-ronok...
  2. RP- Chapter 1 and 3 ---> DONE. Baru lepas emel to En Ali. Debor nak tunggu komen nie. Mesti banyak yg kene btolkan. Of course...
  3. RP- Chapter 2 ---> Not done yet. Malam ni kene keje keras.
  4. Presentation issue ---> Not done yet. Tajuk mcm dah ade.
  5. Kuiz financial ---> 24 Sept..lepas raya. Bace timeline je.
  6. Test SPSS ---> 25 Sept..lepas raya jugak. Tapi tak perlu nak risau sangat sebab open book. Yeahh!
  7. Submission of RP ---> 25 Sept..OMG takpe yg penting hantar. Kalo tak hantar tak bole present.
  8. Colloqium ---> 9 Okt ... prepare contents of presentation. Kene siapkan slide and tunjuk pada En Ali.
  9. Marking paper ---> 4 kelas lagi
  10. Carry marks students ---> Not done yet.
  11. Lecture notes ROM ---> satu apa tak buat lagi!

Takpe..buat slow-slow. Kalo saya mengelabah sume keje tak menjadi kan. Ok you can do it.


Wah sangat bermotivasi-nya saya!

0 comments on "Works"

Disable Right Click