Followers

Tuesday, September 07, 2010

Selamat Hari Raya

Salam semua,

Saya masih lagi di KL, menghitung hari nak pulang ke Ipoh. Insya Allah esok saya akan selamat sampai di Ipoh. Mohon perjalanan saya selamat sampai. Weee tak sabarnya.

Mesti ada antara kalian yang dah sampai kat kampung halaman masing-masingkan. Huh sedikit jeles!

Apa pon yg paling penting SAYA DAH SIAP MARKING SUME PAPER EXAM STUDENTS. Ya Allah sangat seronok. Keje paling saya tak suke buat mampu saya setelkan sebelum raya. Balik raya nanti tunggu nak key-in markah je. Huhu bagus jugak kalo takda internet kat laptop saya. Takdala saya asik buang masa tgk sana tgk sinun. Hehe..Padahal tu baru 1/4 keje yang mampu saya siapkan. Ada lagi keje yang menanti. Sila senyum skg. =)

Okla dikesempatan ni saya nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI yang bakal menjelang 2 hari lagi. Maaf Zahir dan Batin. Saya ingin memohon kemaafan sekiranya terdapat coretan atau perbuatan saya yang menguriskan hati. Biasala manusia memang sering melakukan kesilapan. Ecece nak cover diri sendiri punye pasal. Apa pon zero-zero ok jangan disimpan dalam hati. Sempena bulan yang mulia ni mari sama-sama kite sucikan and bersihkan hati. Perghh mcm ustazah la plak.

OKla kite jumpe lepas raya ok.

Sayonara.

Adios~

0 Kata-Kata Inspirasi:

Tuesday, September 07, 2010

Selamat Hari Raya


Salam semua,

Saya masih lagi di KL, menghitung hari nak pulang ke Ipoh. Insya Allah esok saya akan selamat sampai di Ipoh. Mohon perjalanan saya selamat sampai. Weee tak sabarnya.

Mesti ada antara kalian yang dah sampai kat kampung halaman masing-masingkan. Huh sedikit jeles!

Apa pon yg paling penting SAYA DAH SIAP MARKING SUME PAPER EXAM STUDENTS. Ya Allah sangat seronok. Keje paling saya tak suke buat mampu saya setelkan sebelum raya. Balik raya nanti tunggu nak key-in markah je. Huhu bagus jugak kalo takda internet kat laptop saya. Takdala saya asik buang masa tgk sana tgk sinun. Hehe..Padahal tu baru 1/4 keje yang mampu saya siapkan. Ada lagi keje yang menanti. Sila senyum skg. =)

Okla dikesempatan ni saya nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI yang bakal menjelang 2 hari lagi. Maaf Zahir dan Batin. Saya ingin memohon kemaafan sekiranya terdapat coretan atau perbuatan saya yang menguriskan hati. Biasala manusia memang sering melakukan kesilapan. Ecece nak cover diri sendiri punye pasal. Apa pon zero-zero ok jangan disimpan dalam hati. Sempena bulan yang mulia ni mari sama-sama kite sucikan and bersihkan hati. Perghh mcm ustazah la plak.

OKla kite jumpe lepas raya ok.

Sayonara.

Adios~

0 comments on "Selamat Hari Raya"

Disable Right Click