Followers

Tuesday, September 21, 2010

Info best!


Saya ade sesuatu nak share kat sini.

Ahad yang lepas saya sempat teman Natrah gi shopping terakhir sebelum beliau nikah Jumaat ni. Wah Natrah dah nak kawin. Nak bertukar status menjadi puan...saya pon nak jugak. Usah nak gersang kat sini. Nanti kang ade yang menyampah. Huhu

Saya dapat info paling best dari beliau. Selalunya orang kalo nak kawin sibukla cari "bahan" untuk kelihatan chantek di hari persandingan. Satu info yang saya dapat sebelum nie.
Minumla pati prun, confirm jelita masa sanding. Masa saya nak bertunang dulu pon saya sibukla jugak meneguk innershine tu selama sebulan. Hasilnya??? Entahla tapi ramai yang cakap berseri. Kalo berseri tu alhamdullilah la kan. Saya tak mahu angkat bakul di sini. Huhu. Tapi harga die agak bole tahan jugak. Org bergaji kecik macam saya ni confirm menggigil tangan masa nak hulurkan duit kat cashier. Even harga tak smpai 30 hinggit. Nasib badan.

Tapi "bahan" yang ini boleh tahan mahal jugak kalo nak dibandingkan dengan innershine tu. Bole pitam kot kalo nak bayar. Huhu. Ni pon atas cadangan kakak ipar Natrah, seorang doktor ok. Doktor yang ckp bagus. So memang ternyata bagus dan berkesan la kan. Beliau ckp...tak payah la nak makan innershine tu sume..hasil lambat...minum collagen baru terbukti hasilnya..(eh btol ke dialog ni Natrah..hahaha)...ada patience beliau yg sanggup suntik collagen semata-mata nak gi dinner. Amik kau. Hahaha...

So ahad yang lepas, Nate beli satu brand collagen nie..Kinohimitsu. Pernah dengar tak brand ni. Ala mcm-macam collegen ade kat pasaran. Pilihla mane yg terbaek. Harga??? Erm apa kate you all survey sendiri kat Watson or Guardian. Org gaji kecik mcm saya confirm kene sita perbelanjaan yang lain semata-mata nak beli bende alah nie.

Tapi apa pon saya pasti akan mencuba produk ini. Biasa la perempuan pantang cube "bahan" untuk kelihatan jelita. Huh kene kumpul duit.

P/s: Pic sila rujuk gambar di atas. Cik Akma info ni mungkin bagus untuk anda jgk yg sanggup buat apa untuk kelihatan jelita.. Hehe...babe kite try nak??

0 Kata-Kata Inspirasi:

Tuesday, September 21, 2010

Info best!



Saya ade sesuatu nak share kat sini.

Ahad yang lepas saya sempat teman Natrah gi shopping terakhir sebelum beliau nikah Jumaat ni. Wah Natrah dah nak kawin. Nak bertukar status menjadi puan...saya pon nak jugak. Usah nak gersang kat sini. Nanti kang ade yang menyampah. Huhu

Saya dapat info paling best dari beliau. Selalunya orang kalo nak kawin sibukla cari "bahan" untuk kelihatan chantek di hari persandingan. Satu info yang saya dapat sebelum nie.
Minumla pati prun, confirm jelita masa sanding. Masa saya nak bertunang dulu pon saya sibukla jugak meneguk innershine tu selama sebulan. Hasilnya??? Entahla tapi ramai yang cakap berseri. Kalo berseri tu alhamdullilah la kan. Saya tak mahu angkat bakul di sini. Huhu. Tapi harga die agak bole tahan jugak. Org bergaji kecik macam saya ni confirm menggigil tangan masa nak hulurkan duit kat cashier. Even harga tak smpai 30 hinggit. Nasib badan.

Tapi "bahan" yang ini boleh tahan mahal jugak kalo nak dibandingkan dengan innershine tu. Bole pitam kot kalo nak bayar. Huhu. Ni pon atas cadangan kakak ipar Natrah, seorang doktor ok. Doktor yang ckp bagus. So memang ternyata bagus dan berkesan la kan. Beliau ckp...tak payah la nak makan innershine tu sume..hasil lambat...minum collagen baru terbukti hasilnya..(eh btol ke dialog ni Natrah..hahaha)...ada patience beliau yg sanggup suntik collagen semata-mata nak gi dinner. Amik kau. Hahaha...

So ahad yang lepas, Nate beli satu brand collagen nie..Kinohimitsu. Pernah dengar tak brand ni. Ala mcm-macam collegen ade kat pasaran. Pilihla mane yg terbaek. Harga??? Erm apa kate you all survey sendiri kat Watson or Guardian. Org gaji kecik mcm saya confirm kene sita perbelanjaan yang lain semata-mata nak beli bende alah nie.

Tapi apa pon saya pasti akan mencuba produk ini. Biasa la perempuan pantang cube "bahan" untuk kelihatan jelita. Huh kene kumpul duit.

P/s: Pic sila rujuk gambar di atas. Cik Akma info ni mungkin bagus untuk anda jgk yg sanggup buat apa untuk kelihatan jelita.. Hehe...babe kite try nak??

0 comments on "Info best!"

Disable Right Click