Followers

Tuesday, September 28, 2010

To-do-list

2 3 hari ni saya takda mood langsung nak setelkan keje yang tertunggak. Maksud saya keje di opis and study. Macam arini saya ade 3 jam kelas je. Dari pagi sampai la skg ni saya sibuk dok review page aka internet untuk mencari idea.

Skg ni tgh semangat nak kumpul material. Ade 2 soalan final exam yang saya tak moderate lg. Hurm sape suh antar last minute kat saya. Esok last day tuk submit paper final exam. Lantakla labu. Saya sudah tawar ati.

Saya tak kire arini saya nak siapkan 'to-do-list' saya mengikut bulan. Maklumla selera besar tapi pendapatan bulanan kurang memberangsangkan. So kene la plan ikut bulan supaya ianya tak tertinggal. Selepas ditolak bulan itu dan ini dijangka saya hanya ade 10 bulan untuk setelkan sume bende. Ingat ianya hanyalah nombor semata. Huhu. Selepas ditolak minggu sibuk + minggu malas + minggu serabut....

Nanti kalo agak-agak dah siap perancangan bulanan saya tu, saya share la kat sini. Tapi malulah saya insan biasa tapi kalo bab merancang saya memang sangat suke and teruja. Jangan cube-cube untuk menyalah tafsir hasrat hati saya nie.

P/s: arini pose 6 lagi..nanti tak perlu saya bersusah payah untuk ganti pose. Setel cepatkan bagus....

0 Kata-Kata Inspirasi:

Tuesday, September 28, 2010

To-do-list


2 3 hari ni saya takda mood langsung nak setelkan keje yang tertunggak. Maksud saya keje di opis and study. Macam arini saya ade 3 jam kelas je. Dari pagi sampai la skg ni saya sibuk dok review page aka internet untuk mencari idea.

Skg ni tgh semangat nak kumpul material. Ade 2 soalan final exam yang saya tak moderate lg. Hurm sape suh antar last minute kat saya. Esok last day tuk submit paper final exam. Lantakla labu. Saya sudah tawar ati.

Saya tak kire arini saya nak siapkan 'to-do-list' saya mengikut bulan. Maklumla selera besar tapi pendapatan bulanan kurang memberangsangkan. So kene la plan ikut bulan supaya ianya tak tertinggal. Selepas ditolak bulan itu dan ini dijangka saya hanya ade 10 bulan untuk setelkan sume bende. Ingat ianya hanyalah nombor semata. Huhu. Selepas ditolak minggu sibuk + minggu malas + minggu serabut....

Nanti kalo agak-agak dah siap perancangan bulanan saya tu, saya share la kat sini. Tapi malulah saya insan biasa tapi kalo bab merancang saya memang sangat suke and teruja. Jangan cube-cube untuk menyalah tafsir hasrat hati saya nie.

P/s: arini pose 6 lagi..nanti tak perlu saya bersusah payah untuk ganti pose. Setel cepatkan bagus....

0 comments on "To-do-list"

Disable Right Click