Followers

Tuesday, September 28, 2010

Bunga tangan kristal

Cantik kan. Tapi ada sape-sape tak yang setuju dengan saya. Bunga tangan kristal ni telah mencuri hati saya. Huhu

Tapi saya tidak pasti sama ada ia angan-angan atau pon bakal menjadi realiti. Tak berani nak ckp skg. Nanti org ckp impian je lebih, tapi habuk pon tarak. Apa pon ni post ni saya hanya labelkan ia sebagai idea sahaja. Tak semestinya saya mampu untuk bawa idea ni ke majlis perkahwinan saya. Please take note k.


Agak-agak berapa la cost bunga kristal ni ek?

Credit to shajaratul design coz menghasilkan bunga tangan yang indah ini


Buat masa ni saya dah buat keputusan tak mahu membazir, tak ingin membazir, say no to membazir, jangan membazir pada perkara yang tidak penting.


Amacam bajet tak saya. Huhu

0 Kata-Kata Inspirasi:

Tuesday, September 28, 2010

Bunga tangan kristal


Cantik kan. Tapi ada sape-sape tak yang setuju dengan saya. Bunga tangan kristal ni telah mencuri hati saya. Huhu

Tapi saya tidak pasti sama ada ia angan-angan atau pon bakal menjadi realiti. Tak berani nak ckp skg. Nanti org ckp impian je lebih, tapi habuk pon tarak. Apa pon ni post ni saya hanya labelkan ia sebagai idea sahaja. Tak semestinya saya mampu untuk bawa idea ni ke majlis perkahwinan saya. Please take note k.


Agak-agak berapa la cost bunga kristal ni ek?

Credit to shajaratul design coz menghasilkan bunga tangan yang indah ini


Buat masa ni saya dah buat keputusan tak mahu membazir, tak ingin membazir, say no to membazir, jangan membazir pada perkara yang tidak penting.


Amacam bajet tak saya. Huhu

0 comments on "Bunga tangan kristal"

Disable Right Click