Followers

Monday, September 20, 2010

Raya 2010


(Sambil key in carry marks students, sempat lagi saya update blog)


Raya tahun ni disambut seperti biasa seperti tahun-tahun lepas. Tema raya tahun ni, hijua. Tak kisahla hijau pekat ke, hijau kelam ke, watever la. Janji bile orang tengok tau itu hijau. Hehe... okla sila skrol di bawah untuk melihat serba sedikit pictures yg sempat di-snap.



Ayahanda dan bonda tersayang...



Pic ni nampak ok tapi agak sedikit cacat. Al maklum la pakai self-timer. Meja pon sibuk nak interframe...


Pic ni ok tapi mummy plak tak cukup tido..huhu terpejam mata la plak. Tak sempat dah nak snap yang lain. Kelam kabut nak balik beraya kat kampung plak...



Candid...so agak huru hara...hehe



" Kesimpulannya, bila dah agak dewasa ni saya lebih mengenal erti menyambut syawal sebagai satu hari yang bermakna untuk keluarga berkumpul, berjumpa saudara-mara yang setahun sekali je baru dpt jumpa. Al maklumla masing-masing sibuk dengan tugas harian. Termasukla saya adik beradik, bila dah besar panjang ni sume dok merantau sana sini..saya kat KL...angah kat Penang...Debab kat Kuala Nerang. Bila raya so kami sume baru la dpt bersua. Haishh..
oh kehidupan.... "




P/s : Nak balik Kl semalam, mak nangis lagi. Katenya bile kami sume dah balik die sunyi. Erm mak saya memang seorang yang cepat touching.

Again...OH KEHIDUPAN....

0 Kata-Kata Inspirasi:

Monday, September 20, 2010

Raya 2010



(Sambil key in carry marks students, sempat lagi saya update blog)


Raya tahun ni disambut seperti biasa seperti tahun-tahun lepas. Tema raya tahun ni, hijua. Tak kisahla hijau pekat ke, hijau kelam ke, watever la. Janji bile orang tengok tau itu hijau. Hehe... okla sila skrol di bawah untuk melihat serba sedikit pictures yg sempat di-snap.



Ayahanda dan bonda tersayang...



Pic ni nampak ok tapi agak sedikit cacat. Al maklum la pakai self-timer. Meja pon sibuk nak interframe...


Pic ni ok tapi mummy plak tak cukup tido..huhu terpejam mata la plak. Tak sempat dah nak snap yang lain. Kelam kabut nak balik beraya kat kampung plak...



Candid...so agak huru hara...hehe



" Kesimpulannya, bila dah agak dewasa ni saya lebih mengenal erti menyambut syawal sebagai satu hari yang bermakna untuk keluarga berkumpul, berjumpa saudara-mara yang setahun sekali je baru dpt jumpa. Al maklumla masing-masing sibuk dengan tugas harian. Termasukla saya adik beradik, bila dah besar panjang ni sume dok merantau sana sini..saya kat KL...angah kat Penang...Debab kat Kuala Nerang. Bila raya so kami sume baru la dpt bersua. Haishh..
oh kehidupan.... "




P/s : Nak balik Kl semalam, mak nangis lagi. Katenya bile kami sume dah balik die sunyi. Erm mak saya memang seorang yang cepat touching.

Again...OH KEHIDUPAN....

0 comments on "Raya 2010"

Disable Right Click