Followers

Monday, September 27, 2010

Kisah semalam 26 Sept 2010


Ya Allah arini badan terasa sangat letih. Sengal-sengal terserlah sgt arini. Kepala rase pusing-pusing.


Ditambah plak saya berpose 6 hari ni. Harapnya mampula saya untuk berpose 6 sebelum abisnya bulan syawal.

Ni mesti akibat berjalan dengan En Azli semalam. Semalam lepas seminar trends and issues tu saya terus gerak ke KLCC tuk ketemu buah hati saya. Beliau dtg naik komuter je.

Katenye excited dtg KL sebab nak pergi homedec: Design it. Minggu depan pon ade lagi tapi tema yang berbeza--> furnish it. Minggu depan beliau nak dtg lagi.

Bile masa saya nak dtg Semban. Tak gi beraya lagi nie. Bulan syawal dah nak abis da. Huhu

Rase nak patah kaki saya semalam teman beliau pusing-pusing dalam tu. Yang malangnya saya tersalah pakai kasut. Terpakai wedges plak. Sepatutnya saya kene pakai kasut flat je. Arini terase sengal-sengal urat bontot saya. Haishhh...

Yang peliknya En Azli ni tak penat ke? Tegar lagi tu mengutip brochure kat situ. Huh kalo dah minat tu buat apa saje pon tak kisahkan. Tapi saya memang tak tahan. Kalo tak disebabkan saya yang merungut keletihan mungkin beliau nak pusing-pusing lagi.

Eh sebelum tu lupe nak ckp. Semalam En Azli ckp badan saya dah susut. Maksudnya kurus. Wah saya terus kembang. Tapi boleh pecaya ke? Sebab semalm saya pakai baju kurung. Mungkin hanya ilusi optik. Huhu saya punye la berusaha untuk mengecilkan badan tapi beliau dengan selamba makan banyak. Ntah bile nak kurusnya kalo selera makan tu tinggi kan. Huhu well you know, En Azli kan...

P/s: Cantik baju awk..(baju jela chantek, saya tak chantek) beliau suke saya pakai baju kurung tu. Penampilan kene jage ok wlupon kite tak berapa nak chantek...



0 Kata-Kata Inspirasi:

Monday, September 27, 2010

Kisah semalam 26 Sept 2010



Ya Allah arini badan terasa sangat letih. Sengal-sengal terserlah sgt arini. Kepala rase pusing-pusing.


Ditambah plak saya berpose 6 hari ni. Harapnya mampula saya untuk berpose 6 sebelum abisnya bulan syawal.

Ni mesti akibat berjalan dengan En Azli semalam. Semalam lepas seminar trends and issues tu saya terus gerak ke KLCC tuk ketemu buah hati saya. Beliau dtg naik komuter je.

Katenye excited dtg KL sebab nak pergi homedec: Design it. Minggu depan pon ade lagi tapi tema yang berbeza--> furnish it. Minggu depan beliau nak dtg lagi.

Bile masa saya nak dtg Semban. Tak gi beraya lagi nie. Bulan syawal dah nak abis da. Huhu

Rase nak patah kaki saya semalam teman beliau pusing-pusing dalam tu. Yang malangnya saya tersalah pakai kasut. Terpakai wedges plak. Sepatutnya saya kene pakai kasut flat je. Arini terase sengal-sengal urat bontot saya. Haishhh...

Yang peliknya En Azli ni tak penat ke? Tegar lagi tu mengutip brochure kat situ. Huh kalo dah minat tu buat apa saje pon tak kisahkan. Tapi saya memang tak tahan. Kalo tak disebabkan saya yang merungut keletihan mungkin beliau nak pusing-pusing lagi.

Eh sebelum tu lupe nak ckp. Semalam En Azli ckp badan saya dah susut. Maksudnya kurus. Wah saya terus kembang. Tapi boleh pecaya ke? Sebab semalm saya pakai baju kurung. Mungkin hanya ilusi optik. Huhu saya punye la berusaha untuk mengecilkan badan tapi beliau dengan selamba makan banyak. Ntah bile nak kurusnya kalo selera makan tu tinggi kan. Huhu well you know, En Azli kan...

P/s: Cantik baju awk..(baju jela chantek, saya tak chantek) beliau suke saya pakai baju kurung tu. Penampilan kene jage ok wlupon kite tak berapa nak chantek...



0 comments on "Kisah semalam 26 Sept 2010"

Disable Right Click