Followers

Wednesday, September 01, 2010

Sahur & Air Kosong


Cik Dila : sonyap jo..
En Azli : biso bonar (start mengarut)
Cik Dila : Engkau marah kek den ko?
En Azli : A'ah coz sahur air suam ja. Nanti dah kawen den nak makan byk time sahur
Cik Dila : Huhu nasibla..sapo suh kawen dgn den...

(mintak maaf atas kesilapan ejaan bhs nogori)

Huhu geli hati saya bace kenyataan En Azli pagi tadi. Dahla tgh jage student exam, senget mulut saya menahan rase nak ketawa. Sabar jela.

Semalam sebelum saya tido saya sempat pesan kat En Azli supaya kejutkan saya bgn sahur. Terbalik, sepatut saya yg kejutkan beliau. Huhu..So tepat pukul 5 pagi beliau kol saya. Dengan mamai saya jawab kol beliau. Beliau tanya saya makan apa. Saya jawab minum air kosong je. Terus beliau ketawakan saya. Eee salah ke saya bgun sahur minum air je. Memang hari-hari sahur minum air kosong kan. Lainla beliau setiap kali sahur makan sedap je. Huhu

Sebab tula beliau bagi mesej mcm tu pagi tadi. Haishhh

0 Kata-Kata Inspirasi:

Wednesday, September 01, 2010

Sahur & Air Kosong



Cik Dila : sonyap jo..
En Azli : biso bonar (start mengarut)
Cik Dila : Engkau marah kek den ko?
En Azli : A'ah coz sahur air suam ja. Nanti dah kawen den nak makan byk time sahur
Cik Dila : Huhu nasibla..sapo suh kawen dgn den...

(mintak maaf atas kesilapan ejaan bhs nogori)

Huhu geli hati saya bace kenyataan En Azli pagi tadi. Dahla tgh jage student exam, senget mulut saya menahan rase nak ketawa. Sabar jela.

Semalam sebelum saya tido saya sempat pesan kat En Azli supaya kejutkan saya bgn sahur. Terbalik, sepatut saya yg kejutkan beliau. Huhu..So tepat pukul 5 pagi beliau kol saya. Dengan mamai saya jawab kol beliau. Beliau tanya saya makan apa. Saya jawab minum air kosong je. Terus beliau ketawakan saya. Eee salah ke saya bgun sahur minum air je. Memang hari-hari sahur minum air kosong kan. Lainla beliau setiap kali sahur makan sedap je. Huhu

Sebab tula beliau bagi mesej mcm tu pagi tadi. Haishhh

0 comments on "Sahur & Air Kosong"

Disable Right Click