Followers

Friday, December 18, 2009

Terharu

Baru pas bace blog akma. Wah sgt terharu dgn her latest entry.

.................

"My bff, Dilla. Babe..hari tu dapat bergelak sakan kejap je. Tak puas babe. Bila you nak datang Melaka ni? Bila nak tengok wayang lagi? I remember that time masa kita nak pergi tengok Kala Malam Bulan Mengambang. Ingat tak? Hall tu kosong..only ada you and I. Lepas tu keluar pulak iklan cerita Congkak. Aduh...seram kot. Nasib baik ada couple tu datang. Tak kisahlah diaorang nak buat wayang ke...janji ada orang lain jugak. Haha. Rindu you, babe!"

Thanks babe. Ade gak org yang rindu kat i. Huhu. I pon rindu kat u jgk. Banyak sangat best moments yang kiter lalui bersama. Aritu u dtg pon sgt sekejap. Tu pon kebetulan. Kalo ur sister ade kat Seremban maybe kite tak jumpa kan. Nanti dtg la lagi babe before school holiday abis. Umah kunk pon kat dekat je ngn umah i kan.

Kalo nak citer sume bende yg best sangat banyakkan. You still cam dulu gak. Sentiasa paham hati i kan. Huhu. Hope we can be a bestfriend forever. Nanti kalo ade masa i dtg Ganu ke Melaka ke. U pon tau kan, bile da keje susah nak cari masa yg sesuai.. tunggula i cari masa yg seswai. Ermm sal umah sewa u kat Ganu tu takut plak i dgr...huhu

P/s: Apeni ckp i u plak.. Lainla kalo u ckp ngn kunk kan...huhu

1 Kata-Kata Inspirasi:

Akmar said...

i & u ??tet!!!hehe:)

Friday, December 18, 2009

Terharu


Baru pas bace blog akma. Wah sgt terharu dgn her latest entry.

.................

"My bff, Dilla. Babe..hari tu dapat bergelak sakan kejap je. Tak puas babe. Bila you nak datang Melaka ni? Bila nak tengok wayang lagi? I remember that time masa kita nak pergi tengok Kala Malam Bulan Mengambang. Ingat tak? Hall tu kosong..only ada you and I. Lepas tu keluar pulak iklan cerita Congkak. Aduh...seram kot. Nasib baik ada couple tu datang. Tak kisahlah diaorang nak buat wayang ke...janji ada orang lain jugak. Haha. Rindu you, babe!"

Thanks babe. Ade gak org yang rindu kat i. Huhu. I pon rindu kat u jgk. Banyak sangat best moments yang kiter lalui bersama. Aritu u dtg pon sgt sekejap. Tu pon kebetulan. Kalo ur sister ade kat Seremban maybe kite tak jumpa kan. Nanti dtg la lagi babe before school holiday abis. Umah kunk pon kat dekat je ngn umah i kan.

Kalo nak citer sume bende yg best sangat banyakkan. You still cam dulu gak. Sentiasa paham hati i kan. Huhu. Hope we can be a bestfriend forever. Nanti kalo ade masa i dtg Ganu ke Melaka ke. U pon tau kan, bile da keje susah nak cari masa yg sesuai.. tunggula i cari masa yg seswai. Ermm sal umah sewa u kat Ganu tu takut plak i dgr...huhu

P/s: Apeni ckp i u plak.. Lainla kalo u ckp ngn kunk kan...huhu

1 comments on "Terharu"

Akmar on December 19, 2009 at 10:59 AM said...

i & u ??tet!!!hehe:)

Disable Right Click