Followers

Friday, December 25, 2009

Haishh

Beberapa perkara yang perlu dibuat:

  • Sediakan nota student dari chapter 1 - 4. Boring bangat. Ssh nak cari term yg sesuai dalam bahasa melayu. Bile mgajar dlm english kang tak paham plak mereka ni..Exam midterm sampai bab tu je
  • Cuci gambar tunang. Dah 2 bulan berlalu takda lagi gambar yg aku cuci sendiri. Kenangan tu. Just album dari Mior jer.
  • Skg ni dalam proses taknak makan nasi. Sampai buntu tak tau nak makan ape ni. Bajet nk kurangkan berat badan. Tapi tak taula berjaya ke tak. Nak pikirkan menu apa yg sesuai tuk dimakan.
  • Yuran master ni nak settlekan bile. Tngok kat bil tak kuar lg pon. Haishh..
  • Wei hotel maluri tu ape citer. Haishh susahnya
  • Sediakan segala keperluan tuk study coz class will start soon
  • Beli barang keperluan umah yg dah takda. Tunggu pasar malam khamis depan
  • Apa aku nak bt tuk thesis aku ni. Haishh buntunya rase
  • Tak sabar nk tggu Zai angkat barang coz dah ade dalam pala otak ni cmne nak minimize kan ruang and decorate apa yg patut
  • Byar bil air dan elektrik. Kang tak pasal-pasal kene potong plak.
Iskk terasa banyaknye perkara yg kene di take note kn...

0 Kata-Kata Inspirasi:

Friday, December 25, 2009

Haishh


Beberapa perkara yang perlu dibuat:

  • Sediakan nota student dari chapter 1 - 4. Boring bangat. Ssh nak cari term yg sesuai dalam bahasa melayu. Bile mgajar dlm english kang tak paham plak mereka ni..Exam midterm sampai bab tu je
  • Cuci gambar tunang. Dah 2 bulan berlalu takda lagi gambar yg aku cuci sendiri. Kenangan tu. Just album dari Mior jer.
  • Skg ni dalam proses taknak makan nasi. Sampai buntu tak tau nak makan ape ni. Bajet nk kurangkan berat badan. Tapi tak taula berjaya ke tak. Nak pikirkan menu apa yg sesuai tuk dimakan.
  • Yuran master ni nak settlekan bile. Tngok kat bil tak kuar lg pon. Haishh..
  • Wei hotel maluri tu ape citer. Haishh susahnya
  • Sediakan segala keperluan tuk study coz class will start soon
  • Beli barang keperluan umah yg dah takda. Tunggu pasar malam khamis depan
  • Apa aku nak bt tuk thesis aku ni. Haishh buntunya rase
  • Tak sabar nk tggu Zai angkat barang coz dah ade dalam pala otak ni cmne nak minimize kan ruang and decorate apa yg patut
  • Byar bil air dan elektrik. Kang tak pasal-pasal kene potong plak.
Iskk terasa banyaknye perkara yg kene di take note kn...

0 comments on "Haishh"

Disable Right Click