Followers

Saturday, December 26, 2009

Sg. Tekala

Wee arini best dpt bersuka ria bersama Nat, Murni, Huda and Nurul.

Arini kene kerja. Yela after kene sound ngn bos. Huhu.. Kalo takda kelas wajib dtg keje ari Sabtu. Erm whateverla. Tinggal sabtu ni je lagi. Pasni kelas aku dah start dah. Arini aku bgn pagi agak lewat. Sangat lewat. Semalam dah bajet nak gi opis kul 8 am dari umah. Konon jalan tak jem. Tup tup bangun pukul 8.10 am. Amik ko. Lambat gile. Nak mandi lagi. Nak iron baju lagi. Nak pikir pakai baju ape lagi. Nak packing baju tuk gi picnic. Haishh banyak nak kene buat dalam masa yang suntuk tu.

Lame aku termenung kat atas katil. Sama ada nak gi keje ke mc. Erm tapi dah plan ngn diorg nak wat preparation tuk picnic kat umah Nat. At last decide terusla nak pegi keje gak. Thumb in dalam pukul 9 am lebey kurang. Then terus gi umah Nat. Pukul 11 am ade taklimat learning outcomes plak. Ermm takpe ilmu tu.

Pas opis bersiap terus gi Sg Tekala. Menu sangat banyak. Sandwich, nasi goreng, sosej, coselow. Siap bt BBQ lagi. Wah sgt excited and best. Tempat pon sgt strategik. Atas batu btol2 tepi air. Sangat best. Masa sampai tu hujan lebat gak. Tapi redah jer. Lama-lama dah surut. Best...

Tak rugi pegi menghilangkan tekanan. Mandi takda sangat. Tersangatla sejuk. Tapi makan sangat banyak. Wahhh gemukla..huhu

P/s: Pic kat camera Nat. Tak sempat nk amik..huhu~

0 Kata-Kata Inspirasi:

Saturday, December 26, 2009

Sg. Tekala


Wee arini best dpt bersuka ria bersama Nat, Murni, Huda and Nurul.

Arini kene kerja. Yela after kene sound ngn bos. Huhu.. Kalo takda kelas wajib dtg keje ari Sabtu. Erm whateverla. Tinggal sabtu ni je lagi. Pasni kelas aku dah start dah. Arini aku bgn pagi agak lewat. Sangat lewat. Semalam dah bajet nak gi opis kul 8 am dari umah. Konon jalan tak jem. Tup tup bangun pukul 8.10 am. Amik ko. Lambat gile. Nak mandi lagi. Nak iron baju lagi. Nak pikir pakai baju ape lagi. Nak packing baju tuk gi picnic. Haishh banyak nak kene buat dalam masa yang suntuk tu.

Lame aku termenung kat atas katil. Sama ada nak gi keje ke mc. Erm tapi dah plan ngn diorg nak wat preparation tuk picnic kat umah Nat. At last decide terusla nak pegi keje gak. Thumb in dalam pukul 9 am lebey kurang. Then terus gi umah Nat. Pukul 11 am ade taklimat learning outcomes plak. Ermm takpe ilmu tu.

Pas opis bersiap terus gi Sg Tekala. Menu sangat banyak. Sandwich, nasi goreng, sosej, coselow. Siap bt BBQ lagi. Wah sgt excited and best. Tempat pon sgt strategik. Atas batu btol2 tepi air. Sangat best. Masa sampai tu hujan lebat gak. Tapi redah jer. Lama-lama dah surut. Best...

Tak rugi pegi menghilangkan tekanan. Mandi takda sangat. Tersangatla sejuk. Tapi makan sangat banyak. Wahhh gemukla..huhu

P/s: Pic kat camera Nat. Tak sempat nk amik..huhu~

0 comments on "Sg. Tekala"

Disable Right Click