Followers

Tuesday, December 29, 2009

Suka Duka 2009

2009 bakal berlabuh..2010 bakal menyusul...

So apa azam anda untuk 2010...

Sebagai seorang manusia pasti kite mahu yang terbaik dalam hidup kite dan sentiasa berusaha untuk ke arah itu. Ade tak manusia dalam dunia ni yang nak hidup berjaya and taknak hidup bahagia??

Apa pon pasangla niat anda untuk menjadi yang lebih baik dari sebelum nie...

Antara kisah suka duka 2009 (yg aku ingatla ek)...

  • Dapat tukar department ke SHS..tu yg aku nak sebenarnya sebab kene ngn jiwa. Huhu..
  • Dapat amik exam DPLI tp sedih tak dpt pon DPLI tu...
  • But at the same time dpt sambung master walaupon masa tu lambat antar borang. Nasib Dr Salleh tlg. Mule-mule rase mcm tak dpt. Kalo tak dpt kene tggu intake Julai thn depan. Thanks Dr Salleh..jasamu dikenang...
  • Kes rumah sewa yg mcm sial b@3!...thanks En Azli, Ayoi and the geng, Zai, Shah and Joe di atas pertolongan kalian semua menyelamatkan aku...
  • Rumah sewa (Taman Medan) masuk pencuri time cuti raye haji..tak selamat hidup wahai penyamun...
  • Laptop yg aku pakai sejak 2005 kene curik. Buruk cmtu pon ade org nak kan...huhu. Banyak berjasa tu..jangan main-main tau...
  • Perfume Versace En Azli hadiahkan time my besday kene rembat gak..Sgt sgt sgt sedey...sowi syg sbb sy tak jaga elok-elok...
  • Paling best 1 November our engagement... Termetri satu ikatan antara Cik Dilla & En Azli...
  • Paling best gak dapat bonus...wink wink...mcm tak pecaya jer. Anyway thank you so much Cybernetics...
Semoga 2010 yang bakal menjelma nie memberi lebih kebaikan dalam hidup aku. Semoga dimurahkan rezeki dan sentiasa berada di dalam rahmat-Nya...

0 Kata-Kata Inspirasi:

Tuesday, December 29, 2009

Suka Duka 2009


2009 bakal berlabuh..2010 bakal menyusul...

So apa azam anda untuk 2010...

Sebagai seorang manusia pasti kite mahu yang terbaik dalam hidup kite dan sentiasa berusaha untuk ke arah itu. Ade tak manusia dalam dunia ni yang nak hidup berjaya and taknak hidup bahagia??

Apa pon pasangla niat anda untuk menjadi yang lebih baik dari sebelum nie...

Antara kisah suka duka 2009 (yg aku ingatla ek)...

  • Dapat tukar department ke SHS..tu yg aku nak sebenarnya sebab kene ngn jiwa. Huhu..
  • Dapat amik exam DPLI tp sedih tak dpt pon DPLI tu...
  • But at the same time dpt sambung master walaupon masa tu lambat antar borang. Nasib Dr Salleh tlg. Mule-mule rase mcm tak dpt. Kalo tak dpt kene tggu intake Julai thn depan. Thanks Dr Salleh..jasamu dikenang...
  • Kes rumah sewa yg mcm sial b@3!...thanks En Azli, Ayoi and the geng, Zai, Shah and Joe di atas pertolongan kalian semua menyelamatkan aku...
  • Rumah sewa (Taman Medan) masuk pencuri time cuti raye haji..tak selamat hidup wahai penyamun...
  • Laptop yg aku pakai sejak 2005 kene curik. Buruk cmtu pon ade org nak kan...huhu. Banyak berjasa tu..jangan main-main tau...
  • Perfume Versace En Azli hadiahkan time my besday kene rembat gak..Sgt sgt sgt sedey...sowi syg sbb sy tak jaga elok-elok...
  • Paling best 1 November our engagement... Termetri satu ikatan antara Cik Dilla & En Azli...
  • Paling best gak dapat bonus...wink wink...mcm tak pecaya jer. Anyway thank you so much Cybernetics...
Semoga 2010 yang bakal menjelma nie memberi lebih kebaikan dalam hidup aku. Semoga dimurahkan rezeki dan sentiasa berada di dalam rahmat-Nya...

0 comments on "Suka Duka 2009"

Disable Right Click