Followers

Sunday, December 20, 2009

=)

Ari yang mengembirakan bukan lagi membosankan.

Walaupon bermula dgn lewat bgn pagi tp takpe tak mematahkan semangat aku. Set alarm pukul 630 am and 7 am. Tapi tak tau nape tak tersedar langsung. Tersedar pon dalam 724 am lebey kurang. Terus tgk msg from zai. Minah ni nak aku ajak sekali gi make up kat kedai pengantin. Dekat je kat area sini jer. Terus bangun and bersiap. Sepatutnya aku dah kene stand by kat umah akak zai 730 am.

Dah siap terus gi sana semantara menunggu En Azli sampai PJ.

En Azli dah sampai. Famili Zai pon dah sedia. Kami gerak sekali gi Hulu Langat. Dalam pukul 12 pm smpai di umah Shah. Sanding, makan2 and lepak jap. Dalam kul 1 pm aku and En Azli terpaksa gerak dulu sebab nak gi kenduri kwn En Azli kat Banting. Erm jauh gak perjalanan. Berpandukan map dlm kad jemputan pengantin. Alhamdullilah selamat sampai di tempat yang dituju.

Pastu gi Damansara coz En Azli nak gi Ikea. Erm tgk2 brg lebey kurang trus shoot balik PJ. En Azli hantar umah dalam kul 9 pm cmtu. Erm tak puas jumpa. Helo jgn tamak ok. Org tamak selalu rugi. Huhu.

Ternyata arini ari yang mengembirakan bukan lagi membosankan. Sy sgt hepi arini. Thanks En Azli. I love u so much. And now sy da terasa rindukan awk lg....poyo gile!

0 Kata-Kata Inspirasi:

Sunday, December 20, 2009

=)


Ari yang mengembirakan bukan lagi membosankan.

Walaupon bermula dgn lewat bgn pagi tp takpe tak mematahkan semangat aku. Set alarm pukul 630 am and 7 am. Tapi tak tau nape tak tersedar langsung. Tersedar pon dalam 724 am lebey kurang. Terus tgk msg from zai. Minah ni nak aku ajak sekali gi make up kat kedai pengantin. Dekat je kat area sini jer. Terus bangun and bersiap. Sepatutnya aku dah kene stand by kat umah akak zai 730 am.

Dah siap terus gi sana semantara menunggu En Azli sampai PJ.

En Azli dah sampai. Famili Zai pon dah sedia. Kami gerak sekali gi Hulu Langat. Dalam pukul 12 pm smpai di umah Shah. Sanding, makan2 and lepak jap. Dalam kul 1 pm aku and En Azli terpaksa gerak dulu sebab nak gi kenduri kwn En Azli kat Banting. Erm jauh gak perjalanan. Berpandukan map dlm kad jemputan pengantin. Alhamdullilah selamat sampai di tempat yang dituju.

Pastu gi Damansara coz En Azli nak gi Ikea. Erm tgk2 brg lebey kurang trus shoot balik PJ. En Azli hantar umah dalam kul 9 pm cmtu. Erm tak puas jumpa. Helo jgn tamak ok. Org tamak selalu rugi. Huhu.

Ternyata arini ari yang mengembirakan bukan lagi membosankan. Sy sgt hepi arini. Thanks En Azli. I love u so much. And now sy da terasa rindukan awk lg....poyo gile!

0 comments on "=)"

Disable Right Click