Followers

Monday, December 28, 2009

Kerenah

Arini Isnin 28 Dec 2009..semester baru di Cybernetics bermula...

Pagi-pagi lagi aku dah ade kelas. Erm tak kisahla students ni pon mmg aku dah penah ajar. So diorang dah phm la aku mcm mane.

Tuk first week ni aku mmg tak mengajar..just bagi briefing dalam kelas mengenai pantang larang syllabus and bla bla...

Seperti sedia maklum students ni mmg kaki loyar buruk. Kalo bab loyar buruk mmg handal. Kalo suh presentation...speechless..

Dalam kelas tadi aku ade bgtau mengenai pembahagian markah 60% coursework and 40% lagi exam paper. 60 % tu termasukla participation, attendance, kuiz, assignments...

So aku tanya la bdk2 ni...

"tau tak participation tu ape..."

And sume bising nak bagi jawapan. Seperti sedia maklum students kurang paham istilah English.
Tibe-tibe ade satu student ni dengan lantang brckp..

"sy tau miss...participation tu party..yeah..." (sambil berjoget konon tgh berpesta)

Student ni mmg aku aim die sbb masalah datang kelas. Student tersebut ialah seorang perempuan yg bukan rupa perempuan. Paham-paham sendirila. Sabo jela. Berjogetla kau ye. Tau la ko langit tinggi rendah pasni.

Ermm macam2 kerenah diorang ni...

2 Kata-Kata Inspirasi:

sHaHrizan said...

relaks arr dilla..bese arr "lelaki+aww" memang mcm tu selalunyer...hahah

Fardilla Fawzi said...

en sharizan..bukan lelaki auuuww..tp perempuan yg berlagak mcm lelaki atau bahasa kasarnye pengkid..huhu

Monday, December 28, 2009

Kerenah


Arini Isnin 28 Dec 2009..semester baru di Cybernetics bermula...

Pagi-pagi lagi aku dah ade kelas. Erm tak kisahla students ni pon mmg aku dah penah ajar. So diorang dah phm la aku mcm mane.

Tuk first week ni aku mmg tak mengajar..just bagi briefing dalam kelas mengenai pantang larang syllabus and bla bla...

Seperti sedia maklum students ni mmg kaki loyar buruk. Kalo bab loyar buruk mmg handal. Kalo suh presentation...speechless..

Dalam kelas tadi aku ade bgtau mengenai pembahagian markah 60% coursework and 40% lagi exam paper. 60 % tu termasukla participation, attendance, kuiz, assignments...

So aku tanya la bdk2 ni...

"tau tak participation tu ape..."

And sume bising nak bagi jawapan. Seperti sedia maklum students kurang paham istilah English.
Tibe-tibe ade satu student ni dengan lantang brckp..

"sy tau miss...participation tu party..yeah..." (sambil berjoget konon tgh berpesta)

Student ni mmg aku aim die sbb masalah datang kelas. Student tersebut ialah seorang perempuan yg bukan rupa perempuan. Paham-paham sendirila. Sabo jela. Berjogetla kau ye. Tau la ko langit tinggi rendah pasni.

Ermm macam2 kerenah diorang ni...

2 comments on "Kerenah"

sHaHrizan on December 29, 2009 at 11:48 AM said...

relaks arr dilla..bese arr "lelaki+aww" memang mcm tu selalunyer...hahah

Fardilla Fawzi on December 29, 2009 at 6:42 PM said...

en sharizan..bukan lelaki auuuww..tp perempuan yg berlagak mcm lelaki atau bahasa kasarnye pengkid..huhu

Disable Right Click